Selamün aleyküm kızlar bugün başıma kötü bir şey geldi ömrümden ömür gitti resmen. Sabahtandir kafamı kurcalıyor vicdan azabı çekiyorum resmen . Bugün oğlumun vitamin şurubunu icirirken (2,5) kaldı . Resmen nefesi kesildi ben bütün bildiğim manevralari yaptım ne yaptıysam nefesi geri gelmedi mosmor oldu .. o kadar korktum tekaslandim ki balkona çıkıp yardım edin lütfen diye bağırdım :( en son beline baş aşağı çevirip vurdum kusarak nefesi geri geldi o anki telaşla üstüm müsait değildi kapıda açıktı bizim alt kattaki komşu erkek . Koşarak yardıma geldi. Benim ellim ayağım titriyor panik atagim da var hıçkıra hıçkıra yere çöküp ağladım . Sonra adam hallettigimi görünce gitti. O kadar o ana üzülüyorum ki ya birşey olsaydı Allah korusun Rabbim korumuş . Siz çok dikkat edin kızlar yemin ediyorum ki ömrümden ömür gitti. Kafamı kurcalayan en büyük sebepte su , o an kk panikle ne üstüne etek cekebildim ne de eşarp . Ben feraceli biriyim esortman kısa kollu üst ve baş açık gördü benj . O kadar utanıyorum o kadar düşündükçe kötü hisseidyorum ki kendimi ne yapacağımı bilemedim sizlere yazmak istedim . Ne yapmalıyım bu durumda kızlar ? Yani ne gibi bir yol izlemeliyim ? Su olaydan su dersi aldım ne olursa olsun evin içinde kapalı bir bayan kimse yok diye açık dolanmamali ölüm var kaza var . Rabbim af eylesin beni :(