0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (960 puan) tarafından
Yazmak uzun ve zor geliyor keşke ses kaydı atabilseydik insan çok doluyor, dolduğu şeyleri yazdıkça uzayıp gidiyor rahat rahat birileriyle konusma isteği oluyor keşke öyle birşey olsaydı

2 Cevaplar

0 oy
(1,754 puan) tarafından
En çok istedğim şey bazen yazıyla anlatılmıyo 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok eskiden vardi sarki soyleyip atarlardi millet 
(960 puan) tarafından
Mihri ablaa nasılsın? Bayadır girmiyordum buraya yeni girmeye başladım
tarafından
İyiyim balim sukur sen nasilsin ikizler nasil bende cok takilmiyorum
(960 puan) tarafından
İyi ikizler çok şükür başka şeylerden başım dertte onlarla uğraşıyorum
tarafından
Hayirdir balım takma kafana ya dunya isi
(960 puan) tarafından
Aile çatışması eşimle kaynana benim ailem vs hayırlıysa bi sonuca bağlıcam artık
tarafından
Ooo aileler varsa mesşakattli desene Allah yardimcin olsun rabbim feraha cikarsin kuzum ❤️
tarafından
Günaydın aşkım ❤️
tarafından
Gunaydin zehram nasilsin❤️
tarafından
Hamdolsun iyiyim balım ❤️ kahavalti hazırlayacağım. Sonrada yun yastiklarimi yikamistim onlar cirpilacak hava cok sıcak işler bitmiyorrrr :)))

Sen nasılsın mihrim  minnak paşa nasıl sıcaklar dokunmuyordur insallh ☺️❤️
tarafından
Kolay gelsin kusum bu sicakta zor dikkat et yaa fazla kalma guneste

Minnak iyi sukur debeleniyo erken dogmasin diye ilaca basladik hayalleri suya dustu pasamin djhdhd sicak diye bide bobregimdeki rahatsizliktan zaten bi hastaneye gidebiliyoz okadar bu minnosunda bana hediyesi bobregimi genisletmek oldu ☺️☺️☺️
tarafından
Sağolasın kuzum rabbim razı olsun senden ❤️  insallh dikkat ederim yünleri çırpacagimda aynı tarlada çalışanlar gibi şapka takacam uzerinede tülbentle ağzımı yuzumu hep satacağım yoksa pancar gibi olurum jsjsjsj

Randevu zamanı belli sabretsin o zamana kadar aceleye gerek yok küçük paşa ❤️☺️. Rabbim yardımcın olsun mihrim  böbrek genişliği ne gibi sıkıntılara sebep oluyor dogumdan sonra tekrar düzelme gibi bir şansın yokmu
tarafından
Sansim var tabi asko ama şuan sınırda oldugu icin bobrege tel takilma ihtimalim var sınırın ustune ciktiysa oda erken dogumriskine sebebmis doktorum dayanabildigin kadar dayan hafta kucuktakip edelimani karar vermeyelim dedi iki haftada bir kontrole gidicem urolojiye kadindogumcumla urolog haberli calisiyolar iste bakalim nasibimizde ne varsa
tarafından
Aman mihrim dikkat et kurban olduğum korona hızla artıyor sanada bulaşmasın mesafeni koru zaten sıkıntılı bir dönemden geçiyorsun Allah muhafaza balimm ❤️❤️
tarafından
Ah bide o illet var iste dogumdoktorum medipolde ama urolog arastirmada orasida cokkalabalik mecbur arastirma oldugu icin oraya yolladi dikkat edebildigim kadar ediyorumbalim Allah uzak etsin
tarafından
Ah bitanem benim ❤️  rabbim evaldini hayirli evlatlardan eylesin pasami kucağına almak için en zorluklarla mücadele ediyorsun rabbim emegini boşa cikarmasin dualarım seninle aşkom ❤️❤️☺️
(960 puan) tarafından
A hamile misin mihri abla allah sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin kaç haftalık
tarafından
Ben zorluklara dayanirim rabbimin yardimiyla pasam saglikla dogsun yeterki kusum cektigim cefanin bile cani sagolsun ☺️❤️
tarafından
Evet canim6bucuk aylik Allah razi olsun amin ❤️
tarafından
Amin aşko aminnn hayırlısıyla çoğu gitti azı kaldı valla mihrim hamileligin bile ekşınla dolu ilerde anlatılacak anılar çoğalıyor ☺️❤️
tarafından
Ahhaha benimhayatim ekşın demistim fkjfjf
tarafından
İnsallh balım insallh rabbim kolaylığından kolaylık versin ❤️
tarafından
Amin balım ❤️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 538 göst.
28 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,072 puan) tarafından soruldu

412,830 soru

12,429,167 cevap

45,603 kullanıcı

Kategoriler

...