0 oy
1,159 göst.
Diğer kategorisinde (221 puan) tarafından
Bebeğim 11 günlük. Kayinvalidemler le  altli ustlu oturuyoruz. Yaw 3 gündür bebeğimi sürekli bir bahaneyle alıp aşağı götürüyorlar. Acıkıyor bana getirmek yerine mama veriyorlar. Deli olucam ya ben yavrumla olmak zaman geçirmek istiyorum sevin gelin sevin ama benden alıp 3 4 saat aşağı götürüyorlar. Bişey de diyemiyorum urfaya başka yerden gelin geldim. Ha birde kayinvalidem 2 kere memesini vermiş kendisi 42 43 yaşında kendimi kesesim geldi. Sabır çekiyorum sadece sabir

29 Cevaplar

0 oy
(10 puan) tarafından
Allah sabır versin canım bebegin hic bisiyden önemli degil ne demek kayinvaliden emzirmeye kalkmis manyakmi bu isterlerse konusmasinlar cocugnu birakma tek
(221 puan) tarafından
Birakmicam canım bidaha :( dayanamıyorum artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sabır çekmek yerine tepkini koy canım şimdi 2 3 saat götürür sonra bu gece burda kalsın der öyle uzar gider o 
(221 puan) tarafından
O kadarda uzun boylu değil onlarami yaptım evladımı :(
tarafından
Şimdiden tavrını koyman lazm çok seven varsa sana gelsin sevsin
0 oy
tarafından
Esinize söyleyin uyarsın böyle olmaz yani
(221 puan) tarafından
Eşim meme konusunda uyardı ama alıp goturmelerine bişey demiyor seviyorlar diyor
0 oy
(2,059 puan) tarafından
Ne demek memesini veriyor asla.musade etme yaptigi cok igrenç
(221 puan) tarafından
Babanne memesiymis nasıl bişeyse.veriyormus her torununa. Çok kızdım çok ona
0 oy
tarafından
Bebegi alıp gitmek ne oluyo bide acıkınca mama vermek sütün varken
(221 puan) tarafından
Bana getirmesinlerde ne olursa olsun. Kaynanamin sütü olsa bana vermezler o derece
0 oy
tarafından
Canm bnve tavrini b8 an ince kiy 11 gunlukmus daha simdiden boyle yapiyolarsa sonunu düşünemiyorum.
(221 puan) tarafından
Son dayanmalardayim canım :( çok büyük kavga çıkacak vallaha
0 oy
(193 puan) tarafından
Ne Sabri kız sabır mi kalmış gelsin sewdim goturemezsin de onun annesi benm  bı daha memeni wermed de ne sabri
(221 puan) tarafından
Meme konusunda dedim ve çok kızdım ama goturmelerine eşim bişey demiyor anasiya
0 oy
tarafından
ya Allah askina nasil bisey diyemezsin verme bebegini bende geliyorum emesi gelir de 
(221 puan) tarafından
Gerekirse ben artık öyle yapacam belki benden bikarlarda evladımda almazlar
0 oy
(1,739 puan) tarafından
O daha ana kuzusu senin kokuna sıcaklıpın ihtiyacı var Allah ım ne dengesiz insanlar var ya sende peşinden insene canım ne demek sütünn varken mama vermek hele kndi memesinş ne hakla veriyo manyaak mı çok meraklıysa doğursun bidaha
(221 puan) tarafından
Aklıma geldikçe deli oluyorum memesine bişey diyecem :( bana bugün diyor zaten en iyisi ben bir bebek yapayım diye

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 621 göst.
5 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
6 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yenihesap2024 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 178 göst.
18 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Masum anne (320 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,320 soru

23,663,483 cevap

309,104 kullanıcı

...