heyecanlandınız di mi ben de değişik şeyler çıkar sandım ama garanti bankası, iphone şarj aletleri, oyun videoları gibi bir sürü sapır saçma şey vardı aksiyonsuz kapattık olayı
Valla bende burdan etkilenip her gün karistiriyodum bişey cikmiyodu şükür
Çok şükür geçen gün aynısını yapmadım diyemem masum kocişlerin suçu ne
Burası bize iyi gelmiyor bende normale pek karıştırmam ama dün kaynanamın doğum günü vardı ev kalabalıktır fırsat bu fırsat didim karıştırıverdim bişi bulamadım kendimden utandım eşime güvenmediğim için
Kız valla burda oyle bi aklıma kötü kötü şeyler girmeye başlamıştı şansa dün zeytin toplamaya gitmişti sabahtan başladım karıltırmaya şükür bişi çıkmadı
Bnim esimin hesabi da annesiyle ayni arada gorumcemle biz komik videolara falan bakiyorz icinde acik sacik bisey cikica esimde cikiyo hemen sen mi baktin diye korkutuyom yazik oda yeminlere basliyo hemen
O değil de burda bu kadar olaylar olaylar olunca dedim bi de bn girip bakiyim aramalarına ..çocuk bisikletler aratmış bebegimiZ daha 4 aylık hali yıkama ayçiçek yağı araba hoparlöru bunları aratmış. . Kendimden utandım bu adamdan şüphelenilir mi diye masumca teli elimden yere bıraktım ne hale soktu bu site bni
1,502,402 soru
24,531,277 cevap
359,979 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın