0 oy
958 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Eşimi uğurlarken hiç dua etmediğimi farkettim ve aklıma evden çıkarken dua etmek geldi.Siz eşlerinizi işe nasıl uğurlarsınız? Bi de kahvaltı hazırlıyor musunuz

59 Cevaplar

+4 oy
tarafından

Gittiğini bile fark etmiyorum :D 

tarafından
Korhan atlas olucak kusum ☺️
(7,034 puan) tarafından
Mihri alah aşkına atlası anladım da Korhan nedir mafya babasını doğuracak kız sen sjsjsjjs şaka yapıyorum canım sağlıkla gelsin minik prensimiz
tarafından
İsmiyle büyüsün Korhan baba hagagaga❤
tarafından
Eski hukumdarlara verilen isimmis oglim herif nasil dedi benimde hosuma gitti la nolmis fkjfj
tarafından
Güzel güzel takılıyorum ben sağlıkla gelsin kuşum ❤
Ne kadar kaldı hakket
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kahvaltı istemiyor.Her sabah önce ben uyanirim onu uyandırırım,o tras falan olana kadar herseyini hazırlarım evden çıkarken sarılırım öperim Allaha emanet ol derim gönderirim,akşam gelirken de kapıda karşılarım yine sarılır öperim❣
(135,108 puan) tarafından
Aska bak yaaw
tarafından
Eyvallah gardas sjsjjs❤❤❤
0 oy
tarafından
Allah'a emanet ol Allah kolaylık versin derim iyilerle karşılaştırsin evdeki herkesze bunu derim 
0 oy
(4,374 puan) tarafından
Benimki kahvaltisiz cikmaz hazırliyorum Allaha emanet ol diyor yolluyorum 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Hayırlı isler Allaha emanet ol kolay gelsin derim kahvalti hazirlamiyorum sabahin 6 sinda yapmaz zaten ilk evlendigim zamanlar yapmaya kalkistim.yemeyince biraktim 
0 oy
(8,018 puan) tarafından
Hic kalkmıyorum önceden kalkıyodum hızlı hızlı hazırlanıp çıkıyordu uykulu uykulu oturuyodum gidene kadar bi de gidince uyuyamiyodum sonra didim kendin kalk git zaten kahvalti etmez
0 oy
(202 puan) tarafından
Benim eşim sabah erken saatte kahvaltı yapmaz o yüzden hazırlamıyorum. Uyanır vaziyetteysem kapıdan yolcu ederim kolay gelsin dikkat et derim o da öper. Uyuduğum zamanda gidiyo zaten. 
0 oy
tarafından

Uyuyarak :)) ben uyurken öper gider o ara uyanır hayırlı isler derim gider :)) yari gözüm açık oda uykum ayrılmasın diee:D

0 oy
(4,087 puan) tarafından
Evden birlikte çıkıyoruz işe gitmediğim günler ben uyuyor oluyorum  o çıkıyor 
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Eşim 3 vardiya çalısır sabah vardiyasında kahvaltı istemez öğlen gidince zaten bereber ederiz çocuktan önce uyusam bile kapı sesini duyduğum an sırf yolculuyum diye yataktan fırlayan ben şu an çıktığını bile duymuyorum valla ya hamile halimle çıkardım kızardı soğuk yataktan çıkmasana ben seni öper çıkarım diye şimdi adam giyiniyor çıkıyor ruhum duymuyor valla çocuk çok şeyi değiştiriyo evlilikte sanırım 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Kahvaltısını hazırlarım yapar. Evden çıkarken de öperim. Giderken arkasından kaybolana kadar bakarım balkondan o da aynı şekilde gidene kadar 2-3 kere bakar el sallar. Bakarken de dua ederim arkasından.
0 oy
tarafından
Kahvaltı hazırlamıyorum 

Giderken güle güle diyorum o kadar 
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Hiçbir şey yapmiyorum bnde odunluk mu var ne :)
0 oy
(13,783 puan) tarafından
Kahvalti hazırlıyorum bide dikkat et kendine derim 
0 oy
tarafından
Her zaman dua ederim arkasından apartman görevlisi cistigimiz yerde oturuyoruz yeri gelir günde iki üç kere eve uğrar ben yinede ederim duamı Allah'a emanet ol rabbim yardımcın olsun derim çok yoğun olduğu zaman yardımada giderim çöpleri almaya falan bizim burda tatlı su var aşağıdaki dükkana iki üç günde bir 15  bidon doldurur  yardıma giderim elimden ne gelirse artık :) 
0 oy
(13,859 puan) tarafından
Eskiden de o giderken uyuyor olurdum bi tek izinli gününde kahvaltı hazırlıyordum çalişiyordum bende. Şimdi kızımız var ıkı aylık doğumdan berı bi kere hazırladım  jshsjdjd 7 buçukta gidiyor biz kızımla uyuyor oluyoruz 
0 oy
(2,704 puan) tarafından

Kızımla uyuyor oluyoruz:)gelır öper ben gidiyorum der bende Allaha emanet hayrlı işer derım uyumaya devam ederım :D

0 oy
(7,375 puan) tarafından

Sabahları 6 15 te gidiyor 6 dada kalkıp ekmek arası yapıyorum sonra uyandırıyorum ekmek arasıni mutfağa koydum hayatım kendine dikkat et seni seviyorum diyorum ben yatıyorum diyorum gidip geri yatıyorum :D kızımda saat tam 9 da kalkar sonlara onla uyanıyorum 

0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bu aralar pek uyanamıyorum ama uyandığımda Ayetel Kürsi okurum arkasından çorba varsa bi kase veririm içer zaten birkaç saat sonra geliyo tekrar kahvaltı yapıyoruz 
0 oy
(2,401 puan) tarafından
ALLAH'a emanet ol kazasız belasız git hayırlı helal bol kazançlar olsun diyorum gittiğini gördüğümde 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 795 göst.
14 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 790 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Azra.Ensar (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 638 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.