Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Çocuklu hayat sizi de yordu mu yıprattı mi
0
oy
610
göst.
4 Ağustos 2022
Diğer
kategorisinde
Muallime3455
(
21
puan)
tarafından
soruldu
İki tane çocuğum var Allah onlara sağlık versin biri beş buçuk yaşında kız diğeri yirmi gün sonra bir yaşında olacak ve öğretmenim çalışıyorum ama inanın şikayet gibi değil de yoruldum ya yıprandım saçlarım aşırı beyazladi yaşım daha 32.tek ben mi böyleyim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
18
Cevaplar
0
oy
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
sen calisiyoken kim.bakiyo inan evde duran kadinlar daha cok ypraniyor hic molalari yok cunku ogretmensin ogle arasi molan falan var
1 önceki yorum göster
4 Ağustos 2022
6929
(
748
puan)
tarafından
yorumlandı
B3nde ev hanimiyim ama katilmiyorum size eger cocuksuz bir calisan kadin olsa evet haklisiniz ama calisan bir annee dusunsenize isten eve geliyorsunuz dinleniceksiniz ama bingoo cocuklar aç anneye ve aninda anneyi yemeye başliyorlar .cok zor allh yardimcin olsun.
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yoo ben katılıyorum bayana. En azından biraz dışarı çıkıp uzaklaşıyor özlüyor. Ama sürekli evde sürekli evde olmak çok yıpratıyor insanı.
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
ben onu anlatmak istemedim gun icinde 5 saatte olsa uzaklasiyo evden o bile insana iyi gelir ama surekli evde olan kadin kendini unutuyor evde
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle katılıyorum sana. İnsan yarım saat dışarı çıksa o bile yetiyor. Sürekli surekli ev içinde ev işi yapmak çocukla ilgilenmek kolay değil. Yeri geliyor çocuk bile bunaltiyor. Mesela kızım bazen çok huysuzlaniyor bunaliyorum sonra yarım saat uyusun uyansın hemen özlüyorum. İşe gidince çocuklardan ayrı kalınca hem çocuklarını daha çok özler. Daha çok ilgilenesi gelir. İki farklı insan görmek iyi gelir
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
tabi canm bak hem ev işi hem yemek hem cocuk insan kendine vakit ayiramiyor cikip bi dolasym kendim diyomusun bile hava soguksa mecbur cocuk usur cikmaym sicaksa gunes gecer cikmayim omrumuz boyle geciyo ama cok sukur evlatlarimiz varki evde bi ugrasimiz var
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Yalnız değilsin canım ben daha 25 yaşındayım 9 buçuk aylık kızım var ( kesinlikle şikayet değil ) ama gerçekten çok yoruyor yıprandım saçlarım beyaz beyaz oldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Seyhan
(
2,769
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende öyleyim 22 yaşındayım 6 aylık bebeğim var. Çalışmıyorum evdeyim ama yıprandım 6 ayda Cani sağ olsun da bu günlerde geçer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ben 30 yaşındayım iki buçuk yaşında kızım var canı sagolsun ikinciyi düşünmüyorum cok zormuş çocuk büyütmek sinirden ağladığım oluyor bazen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Fatimafatima
(
888
puan)
tarafından
cevaplandı
Hem cocuklar hem iş olunca tabiki yıpranır insan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Bende öyleyim oğlum 3,5 yaşın da abartısız her gün 3 saat sokak da kalıyoruz oyun oynuyor tabanlarım ağrıyor eve gelince
4 Ağustos 2022
Pink26
(
352
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben de aynen bu durumdayım...2,5 yasinda.
4 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay çok zor bide arabalar geçiyor sürekli dur oglm bekle oğlum araba çarpar yapma etme eve gelince pestil gibi uyuyorum ama onun enerjisi yine bitmiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Alyakus
(
2,502
puan)
tarafından
cevaplandı
Aaa benimde yaşım 32 gerçekten bende de beyaz saç var çok yoruldum yaş araları yakın değil yine benmki 3 ve 1.5 yaş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Z.ElaSevim
(
1,116
puan)
tarafından
cevaplandı
Tek çocuklu olmama rağmen daha dün 3 saat ağladım kesintisiz. Yoruldum yorgunum .. Allah eksikliğini göstermesin ama inanın ayda bı gün kendime ayirsam yıl boyu yetecek gibi .. yardimcisiz buyutmek çok zor. Eskisi gibi değil artık teknooloji gelişti hastalıklar arttı. Eskiden şal dışarıya aç TV izlesindi ama şimdi ne dışarısı ne TV çocuklar için uygun yerler değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Birbalannesi
(
16,635
puan)
tarafından
cevaplandı
Tek bebe 32 yaş daha başlamadım ise eylülde kısmetse çok yorucu ya anne olacağım ya öğretmen ikisini birlikte yürütemem gibi geliyor bakalim deneyip göreceğiz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Sweety_97
(
13,528
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben 30 oldum kızım oldu 2 aylık daha yolun başında mıyım her şey güzel
5 Ağustos 2022
Behemer_dagl
(
266
puan)
tarafından
yorumlandı
Yolun bası cok guzel ayaklanmaya baslayinca insan cıldiriyor :D umarim uslu bir minik olur ve cocuk yuzunden hayattan bıkmazssin :)
Bn cıldirmak üzereydim tam oglum kndine geldi aslında büyüdükçe sakinlesti suan 4 yasinda 2 hamileyim 32+3 sil bastan basliycam karnimdaki minikle nasil olacak nasil yapicam bilmiyorum ama bi sekilde ilerliycek hayat herhalde :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Cadna
(
4,425
puan)
tarafından
cevaplandı
Anne olup da yıpranmayan insan gamsız insandır ham insani yıpratıyor beni en çok geleceği düşünmek yıpratıyor 3 çocuğum var benimde hepside küçük rabbim bahtlairni guzel eylesin inşallah Onlar i düzgünce yetiştirmek için kendimden tamamen vazgeçtim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Zoze49maho67
(
1,232
puan)
tarafından
cevaplandı
Gız ben nerekere gidem 8 yaş 5 yaş ve 2 yaş oğlan cocuklarım var calışmıym 29 yaşındaym ama 40 yaş gösterym artık yorgunluktan bitkinlikten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Oylesinebiriiste
(
1,370
puan)
tarafından
cevaplandı
Hani şu umursamaz gamzis anneler olur ya bebe aç mı kirlimi düştümü uykusu mu geldi umursamazlar illaki vardır çevrenizde Hah işte bazen diyorum ki keske bende biraz umursamaz olabilseydim. Eskidim resmen 29 yaşında pörsüdüm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
Hilalasya1212
(
1,918
puan)
tarafından
cevaplandı
8 aylik yıprandım bacım sosyal hayat 0 Allahtan eylulde ise basliyorumda kendime gelirim herhalde ne kuafre gidebiliyom ne gezip tozmak yok hicbiri valla 2 cocuklu daha zordur Allah yardimcin olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
msor89
(
473
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynı yastayiz , ben bir tane ile başa cikamiyorum , öğretmenim , şuan calismiyorum , Allah sabır versin , kolaylıklar versin hepimize , merak etmeyin yalnız degilsiniz :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Ağustos 2022
__Deniz__
(
2,191
puan)
tarafından
cevaplandı
Beni evlilik yıprattı aslında eşim iyi ama başka problemler var onlar yıpratıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Ağustos 2022
Ebru Sahin
(
48
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim simdilik 1 tane ama ikinciye hamileyim henuz 25 yasindayim benimde iki senedir beyaz saclarim ve çok hizli cogaliyolar cocuklar yipratiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Ağustos 2022
Pamuk_kalpli
(
1,486
puan)