0 oy
887 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 31 haftalık cift yumurta ikizlerine hamileyim hareket azlığı sebebiyle konrole gittim birinin kalbi durmuş diğeri cok şükür yasiyo iki gündür hastanedeyim böyle bir durumu yaşayan  duyan var mi bir kac hafta daha bekleyebilsek en azından yasayan bebebgim biraz büyür sag salim alirim kucagıma allah rizasi için bebeğime bir ayetel kürsi okur musunuz  cok karmaşık duygular içerisindeyim erken dogum ihtimaline karsi bebegim kilo alsin diye aglayarak yemek yiyorum bogazimda yumruk gibi kaliyor lokmalar aglamaktan basim ağriyor artık rabbim yasayan  bebeğimi bana bagişlasın bana tesseli olsun yuce rabbim kimseye  yasatmasin  

15 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Rabbim diğerini sana bağışlasın. Peki alınma durumu var mı kaydettiğin bebeginle birlikte mi alınacak canm
tarafından
Allah razı  canım iki gündür hastanede  gözetim altındayım doktor  eğer  her sey istediğimiz gibi giderse bugun taburcu olursun haftalık kontrole  gelirsin bu sekilde 36 haftayi görebiliriz dedi inşallah
(4,893 puan) tarafından
Yaa inşaallah herşey yolunda olur ve sağ salim alırsın kucağına bebeğini
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım benım Rabbım sefaatcın eylesın ınsallah :( dıger yavrun ıcın dık durmaya calıs ınsallah
tarafından
Öyle olmaya calişiyorum ama kaybettiğim bebegim için yas tutamiyorum nasıl bir anneyim ben diye dusunuyorum aglasam yaşayan  bebegime zarar veririm  o kadar caresizim  ki :(
tarafından
Ben cok guzel bi anneyim deyip elindeki bebek icin yicen ağlamican dik durcan zor ama buu bebeginde zarar gormesin sakin  uzme kendini canim benim Allah yardımcın olsun canimm
0 oy
tarafından
Okudum.canim uzulmemek.elde değil Rabbim yardımcın olsun sana şefaatçi eylesin imtihanını kolay eylesin diğer bebeginide sana bağışlasın amin amin 
tarafından
Allah razı olsun canim çok sağ olun
0 oy
(5,219 puan) tarafından
  rabbim sağ salim kavuştursun inşallah dua edeceğim 
tarafından
Allah razı olsun  çok çok sağ olun
(5,219 puan) tarafından
Senden de cnm hicbisey yapma ve üzme kendini çok zor bi durum ama diğer evladın için dik dur
0 oy
tarafından

Canim bnm cok ama cok üzüldüm inanki Allahim yardimcin olsun bnde cift yumurta annesiyim. Kaybettigin ikizine fatiha okudum. Diğer ikizine ayetel kürsi okudum allahım birini aldın digerini annesinin kucağına ver diye dua ettim. :( :(  

(8,832 puan) tarafından
Posta bakayım diye girdim, çok güzel bir kalbin var maşallah sana ❤️
tarafından
:( :(     teşekkür ederim canım
tarafından
Rabbim uzun ömürler versin yavrularıniza Allah razı olsun  cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Allah şifa versin inşallah  rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin Allah razı olsun  canımı
0 oy
(6,790 puan) tarafından
Allah'ım sağlıcakla kucağına almayi nasip eylesin.  ☹️
tarafından
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah Allah büyüktür şimdi bana düşen güzel bir sabirdir
(6,790 puan) tarafından
Allah'ım peygamber sabrı versin inşallah
0 oy
(127 puan) tarafından
Basın sağolsun Allah bidaha göstermesin Sağ sağlim al bebeğini kucağına inşallah.. Ben böyle durumda bebeği anne karninda iğneyle donduruyolar diye biliyorum cnm cok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın 
tarafından
Canım haftası büyük doktor bu sekilde kontrol altında tutarak bir kac hafta daha bekleyebiliriz diyo ama her sey riskimiş.  Allah razı olsun  canim inşallah yaşayan  bebegimi sag salim  kucagima alırım
(127 puan) tarafından
Ama bi tanidigin dondurdular iyi degilki boyle özele git seni zehirler
tarafından
Kaç haftalikti tanıdığınız? Doktor çift yumurta ikizi olduğu için  birbirini etkilemez kontrol altında tutacağız seni diyor bu şekilde e bir kaç hafta daha idare edebiliriz diyo  bir kaç doktora gittik şimdi perinatoloji uzmanı takip ediyo
(127 puan) tarafından
Allah sabır versin inşallah canım sıkma kendini olurmu Allahın dediği olur
0 oy
(598 puan) tarafından
Ah canım benim Allah yardımcın olsun İnşallah öteki bebeğini sağ salim kucağına alırsın
tarafından
Amin amin inşallah canım Allah büyüktür şimdi bana düşen güzel bir sabirdir
(598 puan) tarafından
Çok doğru kuzum çok güçlü çok güzel bi annesin. Ben de düşük yaptığımda oğlum ağladığımı görüp üzülmesin diye ağlamadım ve geceleri ben nasıl anneyim çocuğumu kaybettim ama ağlamıyorum diye ağladım saatlerce
tarafından
Resmen duygularımı ifade ettiniz bir bebeğim yaşıyor o kilo alsın diye ağlayarak yemek yiyorum 3 yaşında kızım var o geldi sarıldım gülüyorum ama bir yandan içim yaniyo  yaşıyor diye rahat rahat sevinemiyorum kaybettiğime haksızlık ne biçim anneyim diyorum aglicam yaşayan bebeğime etkilenir diye korkuyorum çok karmaşık duygular içerisindeyim  Allah kimseye yaşatmasın  rabbim büyüktür vardır bir hayır inşallah diğerini sağ salim kucağıma alırım da bana tesselli olur meleğim.
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Drlar ne diyor peki.baya buyuk kalbi atmayan bebeyin sana zarari olur .napicaklar peki bisey soyledilermi? Kucuk olsa kese erir giderd derdim ama buyuk.ve cok kotu ya su zamana kadar buyusun dimdi boyle oldun Allah sabr versin kuzum.
tarafından
Daha bir kaç gün öncesine kadar hıçkırıklarini hissederdim    bebek arabalarini aldık kıyafetlerini ayrı ayrı aldık şimdi eve geçince ona aldiklarimi gördüğümde ne yapacağım hiç bilemiyorum   doktorlar ikiz gebelikte annenin zehirlenmesi yüzde 1 imiş diyo sağ olan bebek anneyi koruyormus gözlem altında tutacağız bu şekilde bir kaç hafta daha bekleriz diyo şimdi sezeryanla alınsa haftası küçük yaşayan bebek için büyük risk diyo  dua ediyorum ki bir kaç hafta daha dayanalim bebeğimle.  Bugün başka bir arkadaşla konuştum onun da tek yumurta birinu kaybetmiş 40 gün ölü şekilde anne karnında klamis diğeri şu an 10 yaşında inşallah bende yaşayan bebeğimi sağ salim alırım kucağıma lütfen aklına geldikçe duanı esirgeme Allah razı olsun şimdiden kimseye yaşatmasın
(3,853 puan) tarafından
İnsAllah kuzum .biliyorum cok kotu bisey ama sag olan bebeyine giydirirsin o kiyafetleri o bebek tesekkin olur .rabbim onu sagsalim kucagina almayi nasip etsin.
0 oy
tarafından
Rabbim diğerini bağışlasın inşallah canım size. Ağlama yapacak bişey yok,stres iyi değil, sevin gönlünü ferah tut, Rabbim birini aldı diye üzülme ağlama,diğeri yaşıyor diye sevin şükret. Stres bebeğe de iyi gelmez bak toparlan bi an önce 
tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ağlayarak yemek yiyorum kilo alsın diye lokmalar bogazimda yumruk gibi kaliyo yaşayan bebeğime sevineceğim ama elim diğerine de gidiyor  ağlasam mı sevinsem mi çok karmaşık duygular içerisindeyim
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Rabbim sabır versin. İnşallah diğer evladını sağlıkla kolayca hayırlısı ile alırsın kucağına. Duamdasın. 
tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah öyle olur tesellim olsun meleğim bana
0 oy
tarafından
Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah canım bebeğine dualarimdasin 
tarafından
Allah razı olsun canım inşallah tek duam şu an bu  teselim olsun bana bebeğim
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Rabbim dayanma gücü versin, diğerini sana bağışlasın.. Onu da cennette şefaatçi eylesin inşallah :(

tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun canım:(
(1,552 puan) tarafından
Cümlemizden
0 oy
(1,326 puan) tarafından
20haftada ikizlerimin biri öldü diğeri yaşadı öleni benim haftam küçük olduğu için aldılar 36da doğurdum diğerini kalp atimlari bozulmaya baslamisti şu anda 2,5 yaşında 
tarafından
Allah size bağışlasın aldıklarına göre çift yumurta ikizi sizinde nasıl aldılar zeseryanlA mi
(1,326 puan) tarafından
Evet çift yumurta ikiziydi benim aşırı kanamaların oluyordu evet sezeryanla aldılar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 536 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde elis (2,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 336 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,527 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 425 göst.