0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından

kızlar oğlum 3 yaşında bu sabah zor nefes alıyodu doktora götürdüm faranjit dedi hava verdi iğne vurdu tahlil yaptı falan neyse akşama da iğnesi var bide antibiyotik verdi azro diye iyi gelir mi iyileşir mi oğlum içim acıyo o öksürdükçe pazartesi tatile gidicez 4 5 gün girmesin havuza dedi bugünden itibaren 4 gün oluyo pazartesine kadar iyileşir umarım sırf onu götürmek istedim şansımıza bakk :ermm:

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun faranjitse artık çok dikkat etmesi lazım bendede faranjit başlangıcı var boğazım acımaya başladığı zaman o fısfısı sıkıyorum çok iyi geliyo ne sıcak ne soğuk şeyler yememesi lazım canım yoksa drek boğazlar ağrımaya başlıyo bendeki fısfısı sıkabilirse adını veriyim zaten bitkisel karışım ilaç değil ağzına sıkmıyosun biraz daha ileriye sıkmak gerekiyo bademciklere doğru 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım faranjit çoğu kişide var geçici bişey merak etme bende artık olmuyor bekarken oluyordu ama iyi bakılması lazım ki tekrar etmesin ılık beslenecek boğazını kuri birakma bol meyve rabbim şifalar versin canım korkma korkulcak bişey değil 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,616 soru

24,373,829 cevap

348,191 kullanıcı

...