0 oy
844 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Az önce eşime ben bir süre uzak kalmak istiyorum. Annemler nerede değillerse ben o eve gidicem dedim. İlk önce cevap vermedi sonra da sen gidersen ben camdan atlarım dedi. Yaaa bu deli mi yaa 

14 Cevaplar

0 oy
(2,385 puan) tarafından

:) deliymiş ne güzel seviyo seni 

tarafından
Peki sizce seven üzer mi? Diğer paylaşımları mı okudunuz mu
(2,385 puan) tarafından
Görmüştüm birkaçını ama hangi evlilik sorunsuz kusursuz ki. Bizim sınavımız bunlarda
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hahahaha atla deseydin kız hele gerçekten atacakmiydi:D

tarafından
O atlayınca nasıl gorecek
0 oy
(1,629 puan) tarafından

@bacım senın koca demek deli bız nerden bilek kız bak senın ıcın camdan atlıyor bızım kı bızı atıyor camdan 

tarafından
Yaa diğer paylaşımları okudunuz mu. Dün ve sabah ki ve genel paylaşımları mı
(1,629 puan) tarafından
Yok bacım okumadım dur gıdeyım bakıyım
tarafından
Gidin bakın sonra yine yazın olur mu
0 oy
tarafından
Camdan atlarım mi dhshhshsjsn
0 oy
tarafından

Hadi koçum nasıl atlıyorsun bir göreyim hele deseydin ya :woot:

tarafından
Yaaa bana kötü davranıp beni üzdükten sonra hiç ilgimi çekmedi bu cümlesi
tarafından
Postlarina baktım azıcık hepsi eşinle ilgili seviyor olabilir ama bana sanki biraz psikolojik rahatsız gibi geldi. Narsist mi desem bilemedim kendini eksik görüyor seni de eleştirilerle düşürmeye çalışıyor gibi geldi bana.
tarafından
Evet yaaa biri anlasın beni bir yıldır bunun mücadelesini veriyorum. Eleştiriyor beğenmiyor mutlu sadece bana değil herkese ve her şeye eleştiri bepenmemezlik ayyy yeter artık burama kadar geldi. Sabırlı insanım ama bıktırdı beni yaa
tarafından
Az ufak bir narsist kişilik bozukluğu var sanki internetten bir bak olup olmadigina sen daha iyi karar verirsin
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Sen eşinle kafayi bozmussun hayat ondan ibaret degil biraz yakasini bırak sende rahatla o da
tarafından
Eşimle kafayı bozmadım ben. Daha bir yıllık evliyim ve alttan alan idare eden huyuna giden evliliğimi kurtarmaya çalışan benim. Diğer postlarımı okursanız anlarsınız ama artık bunaldım sıkıldım. Yaptığım iyi güzel olumlu şeyleri görmüyor ufak bir problemde evden gidip gelmiyor hangi kadın dayanır
(2,290 puan) tarafından
Cogu postun esinle alakali ne hali varsa gorsun neden onunla bu kadar ilgilisin sakn cocuk falan yapma bu adamdan
tarafından
Onunla ilgili değilim ben beni anlayın Allah aşkına. Mutfakta gelip tepenizde durup her şeyi eleştiren memnun olmayan buzdolabı düzenine kadar karışan, istediğini yapsam bile ona bile bir kulp bulup memnun olmayan, ufak tartışmada gidip iş yerinde kalan bir adam ben ilgili değilim o beni çekiyor. Nasıl bunları görmezden geleyim.
(2,290 puan) tarafından
O seni degil sen onu çekiyorsun is yerinde kalmak nedir yani
tarafından
İşte eşimle kafayı ben bozmadım o benim kafamı bozuyor
0 oy
tarafından

Ay kız güldüm valla kuusura bakma:D

Sen ne söyliyceksin diye ağzını aramış o

0 oy
(1,369 puan) tarafından
Yazının sonunu gidersen git dedi falan diye bekliyordum camdan atlarım kısmını görünce ay deli dedim kendi kendime :) atayamaz erkeklerin canı tatlıdır zaten atlamasinda ne gerek var
tarafından
Diğer paylaşımlarda bahsettim. Ve çok uzun zamandır dayanamıyorum artık yaaa dediğini yapıyorum suyuna gidiyorum ama ufak bir ters aksi birşey söylesem hep aynı tepki bıktım artık
0 oy
(17,715 puan) tarafından
Kaçinci katta oturuyorsunuz. Kocan tuhafmiş. 
0 oy
(1,527 puan) tarafından
Ben olsam dur ben camı açarım sen yorulma derdim klasik erkek bahanesi atlasin hadi 
tarafından
Yaaa ne olacağı artık umrumda değil çünkü ben onun umrunda değilim. Yaaa sabahtan beri adamı anlıyorum nasıl mutluysan öyle yapalım diyorum. Nasıl ki parayı zor zamanlara saklıyorum dedim işte o zaman tepkiler geldi hemen ben kötü oldum. Kalkmış suç bende ki snei adam yerine koydum diyor yaaa sabahtan beri yanında arkasında oldum kurulu düzenimi bozarım dedim sen mutlu ol dedim. Ama nankörlük yaptı kıymetimi bilemedi
0 oy
(598 puan) tarafından
Atla düşer ölmezden çıkarır seni tekrar atarım de
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Tmm atla deseydin :)))
0 oy
(4,985 puan) tarafından

O derecede seviyorlar ahh canıımm:angel:

0 oy
tarafından
Sallamış hadi atla bekliyorum de