0 oy
217 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,321 puan) tarafından
Kanepeden yere düştü tepe taklak ve boynu büküldü aklım çıktı hemen hastaneye koştuk. Film çekildi şükür bişey çıkmadı. Doktor 3 gün takip et dedi. Verilmiş sadakamız varmış. Kanepeye tırmanmaya başladığından beri hep bibyerlere tırmanma çabasında kanepeye çıkıp konsola,camın önüne, şifonyere sürekli peşindeyim ama yetişemiyorum. Dunde düşüp alnını çarpmıştı. Doktor bakmiyosun herhalde gibi bişey söyledi çok üzgünüm. Halbuki ev işini falan bıraktım sürekli yanındayım napcami şaşırdım 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya ben artk delircem düşmesini geçtim başına bir ton is geliyor peşinde koşmaktan pertim çıkıyor☹️
(1,321 puan) tarafından
Aynen öyle gerçekten :(
-Reklam-
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Ben sürekli peşindeydim yeni yürümeye başladında zararlı olcak herşeyi kaldırdım hele eşim çok pimpirikli bu konuda
(1,321 puan) tarafından
Yürümeye başladığında bende kaldırmıştım ama konsolu kanepeyi nereye kaldırayım hep onların tepesine tırmanma peşinde :(
(1,847 puan) tarafından
Pimpirik ayrı eşte ayrı bir sınav bacım bide onun ay düştüü düşüyo dikkat et panikleri ile yüreğin ayrı hopluyor
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Oy yaaa:(( geçmiş olsun canım. Çocuklar hareketlendikçe tehlike büyüyor böyle. 
(1,321 puan) tarafından
Teşekkürler canım gerçekten hiç dur durakları yok
0 oy
(396 puan) tarafından
İstediğin  kadar yanında başında dur olan oluyor yine. Benm kız da tırmanmadıgı yer kalmadı ve hala koltuk tepelerinde tek ayak üstünde durmaya  çalışıyor. Dudağını kaç kere patlattı. Geçmiş olsun çok. 
(1,321 puan) tarafından
Teşekkürler canım çok zor zaptetmek :/
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım vallahi onlar hareketlendikçe daha çok dikkatli olmak gerekiyor bazen ne kadar da dikkat etsek yine de olunca oluyor benimde öyle bir dakika oturmak nedir bilmiyor sürekli koltukların tepesine çıkıyor alışmış 3 gündür iniyor da anamı ağlatıyor sürekli peşindeyim 
(1,321 puan) tarafından
Kaç kere inmeyi gösterdim ama sanki düz yolda yürüyo. Önüne bakmadan ilerliyo :(
0 oy
tarafından
Çocuk bu canım düşe kalka büyüyorlar halt etmiş o doktor 
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Çok gecmis olsun
(1,321 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Bakamıyorum gel yardım et deseydin tövbe tövbe ya ne demek bakmıyosun heralde 
0 oy
(1,847 puan) tarafından
;Bakamıyorum gel yardım et deseydin tövbe tövbe ya ne demek bakmıyosun şaka gbilrr gerçekten 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 269 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emine S (17,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 292 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 554 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.