0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (3,896 puan) tarafından
Ben lise kpss'ye girmeye karar verdim eşim de girsin istiyorum atama puani çok yüksek diye korkuyor ama bende o kadrolardan birine yerleşmek isterdim dediğini de duydum yani nasil ikna edecegim??

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Şu anki hayat şartlarını görebiliyorsa girer zaten. Puanlar yüksek olabilir de atanan nasıl atanıyor ? Bunlardan bahset.
tarafından
Ön lisans KPSS’de mülakat var mı? Ben lisansa girdiğim için onunla ilgili çok bir bilgim yok ama mülakat varsa torpil olabilir evet. Yazıklar olsun zaten varsa da. İnsanların emeği hiç ediliyor.
(3,840 puan) tarafından
Girin iyi bir puan almaya bakın aldığınız puan 2 sene geçerli başvurularda.Sonuçta en geç önümüzdeki sene baharda seçim var.
tarafından
Bütün hepsinde mülakat var diye biliyorum önlisans ve lisans fark etmiyor yanlış bilmiyorsam
(3,896 puan) tarafından
Canim eşimle lise kpssye girecegiz.2 yil çalışalım dedim yüksek puan alip atanalim dedim.Ben imam hatipliyim diyanet istiyordum önlisans bitiriyim girerim dedim önlisans'a kadro yokmuş bnde gassal kadrosuna girelim diye düşündüm esim düz liseli o da hizmetli kadrosu falan olsa iyi olur.Temizlik yapmayi cok sever esim cok titiz bir insan.
(3,896 puan) tarafından
Merkezi atama bu kadrolar.
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Alt tarafı bir sınav ne kaybedeceksin ki de. Yapan nasıl yapıyor Allah aşkına bu kadar gözünde büyütmesin eşiniz. Vallahi nasip cidden bak çünkü selam vermeyeceğin adam zamanında denk gelmiş başvurmuş ki puanı da ooo degil yani kabul edilmiş memur.
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Çalışmadıysa girip ne yapacak canım bu ikna edecek bi durum değil çalışıp çabalayıp istekle girmesi lazım 
(3,896 puan) tarafından
2 yıl çalışalım dedim yoruluyormuş özelde asgari ücrete gece 10'a kadar çalışıyor.
0 oy
tarafından
Çalışmayan insan 90 alamazki çalışsın öyle girsin
(3,896 puan) tarafından
2 yıl çalışalım dedim eşim özelde gece 10'a kadar çalışıyor asgari ucret aliyor dedim düzenli işimiz olur ben imamhatipliyim gassal kadrosu düşünüyorum eşim hizmetli ya da şoför olabilir.
tarafından
İns cnm Allah nasip etsin ins

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 363 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.
4 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Powerpufff (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
19 Mart 2024 Aile kategorisinde Aysrtnc (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 457 göst.
26 Aralık 2023 Aile kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu

404,451 soru

12,116,345 cevap

36,462 kullanıcı