Sezaryan oldum bı ay önce iç karnım birbirine yapışmış onu yakmislardi amaliyatane bildiğin yanık et kokuyodu iki buçuk saat sürdü amaliyat
Esim dogum yapmadim zannetmis 33 haftalik oldu ilk kizim dogumdan ciktim kimsemizde yok bitek dayisinin esini almis yanina hemen ciktim dogumdan bitanem olur boyle seyler uzulme canini skma felan biseyler dedi bende cocuga bisey oldu heralde dedim ne oldu cocuk nerde biseymi oldu dedim ne cocugu diyo ne diyon sen diye bagirdim gitti yengesine esim delirdi heralde cocuk soruyo diyomus hemsirede dogurdu cocugu yogun bakima goturuyoruz demis cocuk oldumu diyomus hala m.nyak sonra geldi ben cocuk olmadi zannettim diyo
Zorunlu sezeryan oldum uyanmaya calısırken artık neler sacmaladıysam hemşire yada doktordu kim olduğunu bilmiyorum baya bezdirmişim demek ki saçmalama artık kızım kendine gel uyan hadi diye bagırdığını hatırlıyorum tamamen kendime gelene kadarda sacmalamısım zaten ama baya bezdirmişim milleti ilk narkozumdu kusura bakmayın dediydim kendime geldikten sonra
1,502,192 soru
24,527,658 cevap
359,841 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın