0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (576 puan) tarafından
Bebek eşyaları beyaz sabunla yıkanır mı deterjan yerine ? Ben dalinin sıvı deterjanı kullanıyorum da aklıma geldi beyaz sabun mis gibi kokuyor sadece onunla yıkasam sizce olur mu

6 Cevaplar

0 oy
(12,489 puan) tarafından
Beyaz kalıp sabundan mi bahsediyosun? Ben çıkmayan kaka lekelerini onla citileyip yikiyom cikariyo 
(576 puan) tarafından
Evet kalıp beyaz sabun rendelesem bolca alıp deterjan yerine onu kullansam olur mu ?
(12,489 puan) tarafından
Çamaşır makinesinden hiç kullanmadım canım bilmiyorum
(576 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(401 puan) tarafından
Beyaz sabun rendeleyip beyaz çamaşırlada kullanabilirsiniz ben bir ara yapmıştım çok daha güzel oluyor. Ama direk koyarsan makineyi bozar. Ten rengi çoraplar varya onun içine koyup makineye çamaşırlarla atarsan tortusu onun içinde kalıyor makineyi de bozmuyor. Zaten granül sabunda aynı mantık. 
(576 puan) tarafından
Öyle yapayım normalde dalin kullaniyorum ama aklıma şimdi beyaz sabun geldi daha güzel kokuyor bilemedim birde bu granül sabunlar nasıl kullaniliyor öyleyse herkes çorap gibi birşeyin içine mi kokuyorlar yoksa sulandırmak gerekiyor mu
(401 puan) tarafından
Granül sabun normal kullanılıyor ama makineyi bozuyor. Tamamen erimiyor çünkü. Granül sabundan sa beyaz sabun çok daha güzel oluyor çamaşırda bir sabunla önce deneyin isterseniz beğenirseniz bolca yapıp koyarsınız.
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ablam öyle yapıyor kalıp sabun alıyor rendeliyor ben direk granül Matik aldım oda sabun rendesi 
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Tüm lekeler çıkmıyor, ben önce normal deterjanla yıkayıp ardından kısa programda beyaz sabunla yıkıyorum. Mis gibi oluyor
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Sıvı sabunlar pek önerilmiyo zaten bebekler için. Bende sabunu rendeleyip kulllandım bi ara ama makinemin deterjan gözünde kalıyodu sabunlr bıraktım kullanmayı 
(576 puan) tarafından
Öyle koyarsanız kalirmis evet muz coraplarin içine koyun makinaya öyle atın diyorlar
(2,385 puan) tarafından
Erir mi ki öyle de
(576 puan) tarafından
Eriyormuş bayan bana öyle söyledi bnm annemde kullanirdi aslında biz çocukken hatırlıyorum
(2,385 puan) tarafından
Bi deniyim öyle de
0 oy
(784 puan) tarafından
Leke çıkarmada beyaz sabundan iyisini görmedim. Kaka, yemek ne leke olursa beyaz sabunla çitileyip sonra makineye atıyorum ama sadece onla yıkamayı denemedim. Öyle bir niyetin varsa sabun tozu al dene
(576 puan) tarafından
Sabun tozu ne satiliyor mu beyaz sabunun tozu mu hiç duymadım ben beyaz sabun alıp rendeleyip öyle kullanacaktm
(784 puan) tarafından
Dalan, roksy gibi markaların var deterjan reyonunda görürsün sabun tozu ya da granül sabun yazar üstünde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 174 göst.
0 oy
2 cevap 153 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 238 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 242 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu