+6 oy
1,098 göst.
Aile kategorisinde (548 puan) tarafından
Gerçekten çok üzülüyorum her kadın anneliği hakediyor ama hepsi de değil sidet şu Bu anneleri kast etmiyorum. Benim kuzenim var durumu çok düşük yani aşırı 3 çocuğu var ve yine hamile . İstediğin hayatı veremiyceksen o çocukların gözü herşeyde kaliyor ya neden .evlenip çocuk yapmadan önce "çocuğu veren Allah rızkını da verir" diye değil  ben bu çocuğa kaliteli bir hayat verebilirmiyim diye  düşünüp öyle yap. Ama gerçekten herşey zorlanmış çok pahalı olmuş . Bu duruma çok üzülüyorum:((((

23 Cevaplar

0 oy
(1,420 puan) tarafından
Bu durum bizim geri kalmış olduğumuzu gösteriyor zaten mesela eğitim iş olanağı yüksek olan ülkelerde genellikle çocuk yapmiyolar yapınca 1 en maksimum 2 ama Türkiye'de Suriye gibi millet sürekli çocuk yapıyor bakıyorum sefillik içinde artık düşünce şu bn yapıyım ilerde bana bakar mı mantığı ne çözemiyorum ama dediğim gibi bu bizim geri kalmisligimizi gösteriyor çocuk evin neşesi gerçekten çok büyük nimet ama bakamayacagi çocuğu yapmayın sonra yemedigimiz laf kalmıyor bilmiyorum herkesin aklı kendine değişik bir durum tartışmaya açık bı konu 
-Reklam-
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bence haklısın..ama şöyle de bir durum var,miloyonlarca kadın ilişkiye girmek istemedi halde kocasının tecavüze uğruyor..bence erkekler bu konuda dahaa bilinçli olmalı 
(548 puan) tarafından
Ama yöntemler var mesela bir arkadaşın eşinden habersiz spral takti
(2,525 puan) tarafından
Hiçbir yöntem kesin çözüm değil maalesef
0 oy
(362 puan) tarafından
Böyle ailelere hiç acımam devlete aldiririm o çocukları senin neyine iki dakka zevk uğruna bir hayatı hiç etmek Allah verdi diye de tövbe haşa suçu Allah'a atıyorlar başkalarından sığıntı gibi yardım bekliyorlar bu devirde iki çocuk yeter 50tl olmuş iki dolmuş parası çok çocuk ilgisiz karambole yaşamak demek bir çocuğa bakmak alt alıp yemek vermek değildir  önemli olan bunlarla birlikte çocuklarım iç dünyasında onların yanında kalbinde yer edinmek sevgi eşitliği içinde kaliteli hayat surebilmek ben çocuğumun istediği birşeyi alamayacaksam ona güzel bir eğitim verip meslek sahibi edinemeyeceksem nerde burda ebeveynlik anne babada çalışmalı emeklisi çocuğa kalmalı hayat bu ilerde ne olur evlenir kız çocuğudur misal el oğluna güvenilmez herşeyi ayrıntılı anne baba olmadan önce düşünmek gerekir 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 570 göst.
0 oy
6 cevap 293 göst.
8 Nisan 2024 Aile kategorisinde Asya15 (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 336 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu