Kizlar evliliğim süresince denk geldiğim sekizinci muska ve en büyükleri yaklaşık bir buçuk metre uzunluğunda şimdi oturup düşünüyorum da bu adam bana resmen kafayı yedirtmis aramızda 14 yaş farki vardı bende gösterişli bir kızdım 19 yaşında belime kadar sapsarı saçlar 55 kilo 168. Boy kendimi övmek gibi olmasın hayat dolu çok mutluydum bu adam hayatıma girip bni alt üst etti şimdi 25 yaşındayım görenler taniyamiyorlar beni ne hale gelmişsin diyorlar kimse ne yaşadığımı bilmiyor ama altı yılda timarhanelik hasta oldum bu pisliğe kul köle oldum yazarken sinirlerim bozuluyor rukye yaptırdım ama ne yazdığını da merak ediyorum burada ruh hastası manyak geçende komşular elinde bir buçuk litre şişede kapının önüne su dokerken görmüş hasta manyağı sabahın beşinde namaza kalkan bir komşu
Allah'ım sen muhafaza. Ruh hastası adam geberip gitseydii ya dünya bı pislikten kurtulurdu. Kıyamam ya şimdi ruh halini düşünemiyorum nasıl atlattın kaç ay yada yıl oldu Rabbim kalbinde merhamet, Allah'ın korkusu vicdanlı insanlara çıkarsın yollarımızı
1,441,419 soru
23,693,465 cevap
311,136 kullanıcı