0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Kizlar suabatta dogum yaptim bugun adet oldum ve cok yogun bi sekilde kanamam oluyor 2-3 satte pet degisiyorum normal mi yasayan oldumu boyle bsiey 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
(437 puan) tarafından
Bende mayista dogum yaptım bu ay adet görmeye başladım ilk defa anam bu ne kann ped yetiştiremeyip bebek bezi koydum birde gittim 4 . Gün hemen sprial taktırdım adet bitti onun kanaması başladı bu ayy geberdimm allah yardımcın olsunn 
(2 puan) tarafından
Doktora gitmem gerekiyor mu normal mi yoksa
-Reklam-
0 oy
(13,919 puan) tarafından
Ben kırkım bittikten 2 gün sonra oldum eskisi gibi 3 günde bitti.  Her vücut ayrıdır 
(2 puan) tarafından
Nor. Al miydi kanaman
(13,919 puan) tarafından
Evet ağrım sızım olmuyordu eskiden değişir mı dedım aynı normaldı
0 oy
(987 puan) tarafından
Ewt canım maalesef bu duruma alışdan iyi olur.benim 14 ay oldu halla öyle maalesef.
0 oy
tarafından
yaa bende de 2. dogumdan sonra oyle oldu
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Aynı şekildeyiz canım 28 şubatta doğum yaptım geçen aylarda da ara ara adet gibi oldum ama tam olmadım bu sefer bu ay salı günü Bi başladı aman aman ne oluyor dedim bugün hafifledi çok şükür 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ben ocak da yaptım ve hemen adet görmeye başladım ve aşırı gelio doğumdan önce ki gibi değil devamlı çamaşırımaa gecip duruo 
0 oy
(25,194 puan) tarafından
2-3 saatte bir ped değiştirmek gayet normal değil mi. Normal adetken bile 3 saatte bir en fazla değiştiririm 
0 oy
(4,531 puan) tarafından
Ben 11 ay sonra oldum adet maf oldum pet dayanmıyordu komble koyafet degisimi yapiyordum artik surekli normal canim ilk adetin sonucta 
(2 puan) tarafından
Iyi bari korktum basta kan kaybindan olcem hrlde dedim :))
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Ben kırkım bitti adet oldum çok yoğundu  
0 oy
tarafından
Kızım 6.5 aylıkken adet görmeye başladım tekrar, benimki de çok yoğun ve uzun sürmeye başladı. En uzun pedi kullanıp sık degistirdigim halde kiyafetlerime bile geçiyor. :( Can sıkıcı.
0 oy
(136,254 puan) tarafından
Fazla kan kaybi iyi degil acile git

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 277 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Seherhanim53 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 543 göst.
0 oy
16 cevap 196 göst.
0 oy