0 oy
1,164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Yarabbim şana şart koşmak istemiyorum ama biz kadınlar neden erkekler tarafından kocalarımz tarafından sınanıyoruz..... :(((

Kızlar ben delirmek üzereyim. Ya bu adama hiç m hiç yaranamıyorum yaa. Diyorum ki Allahım al canımı da bunun köpekliğinden Kurtulaym artık. Bi insan bu kadar mı değişir. Anneliğimden vuruyor onca acı çektim doğumun felakettti hamilelik sürecim  berbattı lohusalık desen depresyon stres vsvs. Hala bana kalkmış sen coxupu 9 ay taşıdın doğum yaptın annelik mi yaptın sanki herkes yapıyor kendini rezil ettin rahat batıyor sana. Bende doğururm bende büyütürrm sadece memem eksik olmadı mama veririm kendini ne zannediyorsun. Evde sabahtan akşama kadar yatıyorsun diyor ya kızlar allah için kimin küçük bebeği varken akşama kadar yatıp uyuyor ya söyler nisnz diğer kadınlar gibi olamıyormuşm değilmişm. Akşama kadar ne yapıyorsn diyor. Ev hep pismiş (size yemin ederim ki temizliyorum küçücük bebeğim var ağlıyor kucak istiyor ya vallahi yemek bile yemiyorum 40 kiloya düştüm ya) ... Daha birsürü şey. Dünde küçük kaynım geldi eve 23 yaşında. Onun yanında emirler veriyor kızıyor sesini yükseltiyor. Sabrediyorum bişy dememek için ama içim içimi yiyor. Cocukla cocuk olmayayım diyorum. Corabımı getir Corabımı giydir ilacımı içir yastık getir kalk bacaklarıma msj yap diye emir verşyoe bide kardeşinin yanında en son oturuyorum yapamam dedm sesini yükseltti sana kalk masaj yap diyorum dedi sabahtandr elinde tlf dedi. Gece 12 bebeğim uyumuş zaten tüm gün uyumuyor kaç günlük mesajlar var onlara bile cevap verme fırsatım olmamış. Bende elime aldım o an.  Bu bile gözüne battı. Her şeyime laf ediyor beğenmiyor kızlar çok yoruldum. Boşanma da düşünmüyorum çünkü bebeğim çok küçük. Ama oğşumn büyümesini ş 4gözle bekliyorum eğer ki böyle devam edecekse Allah beni ondan kurtarsın inşallah cook yorgunum kırgınım yaşamak dahi gelmiyor içimden şu gencecik yaşımda 22 yaşındayım resmen yaşlandım :((

29 Cevaplar

0 oy
(386 puan) tarafından
Kuzum inan cok uzuldum heppmiz anneyiz insan nasil yorluyor bebek bakmak zor insanin beyni resmen donuyor cox dusuncesiz gercekden gecen kocamda ne var cocuk baymaya falan dedi 1 gun evde kaldi inan bi bakdim kapnin yanda geynib kaçir sonra arayib inan cok zormus senin halin o gunden hergun eve gelmemis arar canin ne ceker diye bir gun evde sakla de kal bak ben ne edirem sen tek yapmadik ki cocuqu baksin kendiside bi ise yaramazlar bos bos konusurlar para bizde kazaniriz Vallah bizim ismiz daha zor bebeye bak evi temizle yemek hazirla kocanin giyecekleri utle temiz et hayvanlar ya bakalim bunlari ede bilerlermi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah eşine insaf versin 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Kocani annesi çok simartmis öğretmemis ona kadınların hizmetçi olmadığını onların da insan olduklarını demekki yazık valla yazık kadını erkeği mi varmış eli ayağı yokmuymus sen giydirecekmissin ne hakla kalkıp bağırıyor kendini değerli sanıyor herhalde deseydin madem dogurabiliyordun beni niye aldın doğurup mama verseydin bacım asıl çocuğunu düşünüyorsan o ortamda büyütme zaten böylede olmaz ki ne kadar dayanacan sanada günah ailen arkandaysa git ailene az yesinde kendine bir hizmetçi tutsun kendi çok güzel babaymis kocaymis bide kalkmış anneligine mi laf söylüyor işte insan bakmayinca tasimayinca anlamıyor valla herşey kolay geliyor onlara çalışiyorlar ya dünyanın hakimi sanıyorlar kendilerini Böyle İnsanlar Allahindan bulsun inşallah 
0 oy
tarafından
Boşanmayı düşünmüyorsan niye yazıyorsun ne diyelim kocandir döver de sover de mi diyelim çoluğu çocuğu bahane etmeyin artık lütfen 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Sen kocanın g.otunu kaldırmaya devam et bacım boşanma en iyisi tamam kadınlık görevin olarak bil bunları yarın birgün aldatırsa ben kendime bakamadım edemedim oda başkasını buldu dersin çocuğum var bosanamam dersin adam seni köle gibi kullanıyor farkında değilmişim sen 
0 oy
(406 puan) tarafından
Aynı adamdan bendede var çorabımı giydir der milletin yanında havalara girer bende çok çektim şimdi iki çocuk var mutlu bi aileyiz git gide düzeliyor öğreniyor insan olmayı ama siz çok başındasınız sende çok çekeceksin çünkü tepkilerin benim gibi.O seni annesi yerine koymuş ben senin annen değilim de ona sürekli.Başta iyidir anasına özlemini gidermek için seni istemiştir ama sonraları anasıyla olan anıları yaşamak için seni kullanır olmuş.Bunu bir piskolog anlattı geçen seninkide öyle yani.Belki anası çorabını giydiriyordu üstüne düşüyordu vs ama sen onun karısısın bunu bi anlayacak.Sen onu bi korkut bakalım.iyilikten anlamaz o tehdit edeceksin polisle babasıyla kimden çekiniyosa rezil ederim seni diyeceksin bak bakalım napıyo.Ben böyle düzelttim şaka değil gerçek.Ezik olursan daha çok ezer ağlamak falan yook.Narsistlikte var seninkinde.Çok seversen kaldıramaz şımarır yeter artık okadar değer verme bi dahada milletin yanında öyle davrandığında kıyameti kopar rezil et çık ve öyle hemen dönme aileleride karıştırma iyi bi ders ver şok olsun anca anlar.
0 oy
(28 puan) tarafından
Böyle bi adamın önüne dünyaları da sersen niye bu tarafa sermedin der..Bazen zorlamamak lazım bazen bırakmak boşanmak lazım. Boşanmayı düşünmüyorum demişsin o zaman kabullenmen gerek bu durumları. Ya bu deveyi güdecen, ya bu diyardan gidecen misali.. Gidemşyorsan bile gitmiş gibi yap eşyalarını topla git ailenin yanına belki bi ihtimal aklı yerine gelir.
0 oy
(2,038 puan) tarafından
Çok gençsin canım bunları yaşaman çok üzücü o adamla hayat geçmez bebeğin küçük bile olsa olumsuz duyguları hisseder sen mutlu değilsen bebeğin nasıl mutlu olabilir ki bence boşanmak için hiç bekleme bebeğinin büyümesini.
0 oy
(13,597 puan) tarafından
Sen her şeyi yaptığın için bu böyle bence her zaman 1 fazlasını istiyor fiziksel şiddeti var mı 

Ve sakin bebeğim için deme öyle bi yuvada o bebek ne kadar sağlıklı büyüyebilir ki 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 442 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ebru demirel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
28 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
4 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 421 göst.
6 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,606 soru

12,277,992 cevap

37,802 kullanıcı

Kategoriler

...