+1 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (488 puan) tarafından
Kizlar 2 buçuk yaşındaki bir bebek en ufak bir sesde yada küçük bir anı harekette neden kulaklarını kapatarak ağlar bu otizm belirtisi mi yoksa korktuğunu falan mı gösterir 

4 Cevaplar

+1 oy
(7,244 puan) tarafından
Tek başına otizm belirtisi olmaz korkuyodur belki ismine tepki veriyo mu göz teması var mı sizinle iletişim halinde mi
(488 puan) tarafından
Benim bebeğim değil canım bir tanıdığımin bebeği hatta ikiz bebekleri yani konuşması falan çok iyi ismine falan bazen bakıyor bazen bakmıyor ama en ufak bir seste korkup hemn kulaklarını kapatıp deliler gibi ağlıyorlar ismiyle seslensen bile hemen kulaklarını kapatıp ağlıyorlar
-Reklam-
+1 oy
(488 puan) tarafından
Kizlar yok mu cvp verebilecek
0 oy
tarafından
kulagini kapatmasi kulak iltihabindan falan olmasin yani bir dr goturseb
0 oy
(14,843 puan) tarafından
İltihap vs. Varsa eğer bı gösterilmeli. Benim kızım da yapıyor ama kendi sesini tanıyor sürekli değil tabi 1.2 yaptığını gördüm bidaha görmedim ilk hastaneye gidip sonra teşhis koymak daha doğru olacaktır 
(488 puan) tarafından
Ama  böyle anı seste yada ani bir harekette kapatıyorlar kulaklarını ve kulaklarını kapatıp kendilerini geri çekiyorlar
(14,843 puan) tarafından
Korkuyor olabilir mi ? Sakınma hareketi de yapıyor olabilirler. Herşeyi de otizme bağlamak normal değil.
(488 puan) tarafından
Büyük bir ihtimal korkuyorlardır evet kulaklarını kapatırken kendilerini geri çekiyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 68 göst.
2 saat önce Diğer kategorisinde M.K. (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensim ve prensesim (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 138 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ikra ece (497 puan) tarafından soruldu

409,932 soru

12,325,279 cevap

39,079 kullanıcı

Kategoriler

...