Sağol cnm.aralık 2020ydi cnm en yakın dışında kimse kabul edilmedi..eşi bile gitmedi ona da test yapıldı izin vermediler..birkaç ay bizde kalmışlardı o zaman hamile değildi.bizden gittiler sonra hamile olduğunu söylediler..kadın bizi birbirimize düşürmeye çalıştı görümcelerimle hep arkamızdan dedikodu yapmış mesafe koymuştuk ben numarasını silmiştim..baş sağlığı için aramıştım o zaman telde saydırıyordu..kaynımın rahatsızlığı çoktu epilepsisi vardı nöbetler geçiriyordu.hep bir tarsfını kırıldı ameliyatlar oldu bu nöbetler yüzünden.bir de böbrekleri iflas etmişti.yani cnm biz kış ortasında evimize aldık 2 ay kaldılar benim için demediği şey yoktu kadının..kaynım sessiz sakin biriydi iyi biriydi.nikahı da çocuk doğunca yaptılar kasımda nikah oldu aralıkta vefat etti yabancı uyruklu olduğu için işlemler uzamıştı pandemi olunca..bebek 3 aylık olunca kaynım vefat etti.adını da benim kızın adından koydular.o yüzden kadınla mesafeli ailedeki herkes..o kadın bile daha kaynımın mezarına bile gitmedi..şimdi de bizlerden yardım istiyormuş