Hanımlar
Kız kardeşim yok öyle candan kandan arkadaşım da yok . Dertleşip derdimi dökecek kimsem de yok. Size yazayım dedim
Eşim bana karşı çok ilgisiz, sevgisiz ona sorsan her şey yolunda. 2 Hafta önce bebeğe bakmak için annem gelmişti. Işten geldim hızlıca yemeğe koyuldum ayıptır söylemesi kavurma istedi, yaptım epey de pişirdim. Sert olmadi ama beğenmedi sinirlendi sofradan kalktı gitti annemin yanında. Bende küstüm konuşmadım. Hafta sonu yeğeninin sünnet düğünü vardı. Gittik ben elimden gelen yardımı hizmeti yaptım düğünde hic oturmadım hoşgeldin beş gittin ettim herkese oynadimda. Ama eşimle konuşmuyorduk. Ona sorsan kendisinin hiç bir kabahati yok. Ben suçluyum. Bana karşı hep böyle bi seferlik bir şey değil. Beraber hiç bir şey yapmıyoruz çocuk olduğundan beri de gitti yatağını ayırdı. Çocuk ağlayınca rahatsız oluyormuş. Doğum yaptım bi hediye almadı, kaç doğum günüm geçti bi güzel laf bi hediye bi güler yüz görmedim. Hafta sonu gelir çocuk ağlar benim yüzümden olduğunu söyler. Bana hafta sonlarindan nefret ediyorum der ya bütün hafta sonu basim agiriyor diyip sizlanir ya da çıkar gider. Artık dayanamadım dedim sen benimle vakit geçirme lafı olunca basın agiriyor, annene diyicem seni hocaya götürsün. Biktim usandım. Yillik izne ayrıldım 24 saat vakit geçirmedik, beni babamgile bıraktı çıktı gitti. Ne diyim kaderime kızıyorum. Sebep olanlara allah dermansız dert versin diye her gün beddua ediyorum. Çirkin bakımsız biri de değilim etrafımda sevilir sayılır biriyim.
Aksamları yemek yer geçer balkona biz içerde kızımla oynarız ederiz sonra uyuturum sonrada kendim uyurum. Kari koca iliskisi de pek yok 2 3 ayda bir ya beraber oluruz belkide olmayiz . Usandim artik boyle evlilik olur mu . Anneme daha once hic belli etmemiştim bize gelince o da anladi üzüldü.
Boşanmak istiyorum çocuk konusunda huzursuzluk çıkarıyor m napicam, nasıl kurtuluşa ericem bilmiyorum .