0 oy
1,460 göst.
Aile kategorisinde (245 puan) tarafından
Kızlar yeni doğum yaptım biliyorsunuz bayram.temizligini hamileyken yapmıştık eşimle dip bucak dün eltimle gorumcem geldi bu sabah evi temizlerken bu baktım ikisi mutfağa girmiş dolapları düzenleyip temizliyorlar çok zoruma gitti ama anne ve babasıyla birlikte oturduğum için ses çıkarmadım bide kiz kardeşiyle çok ayıp bir şey bence ne desem bilemedim sonuçta tek yaşamıyorum ama sanki kirli gibi oralara girmeleri yanlis bir şey bence sonuçta burda ki evin temizliği benim sorumluluğum altında onlara ne desem de yaptıklarının hoşuma gitmedigini  söylesem uzun oldu kb

57 Cevaplar

+3 oy
(913 puan) tarafından
Uf ne saçma yorumlar gelmiş ya arkadaş ev pis olur temizlenmesi gerekir girer yaparlar zaten temiz evi temizlemek sen iyi yapamamışsın böyle yapılır gibi ayıp bişey kesinlikle. Sen aldırma saçma yorumlara
(245 puan) tarafından
Aynen öyle bi görsen sanki evi box götürüyor kimse temizlemiyor gibi davranmaları kırıcı ve ayıp iyilik se madem.neden bulasiklarini dahi ben yikiyorum yardım etmiyorlar
(2,974 puan) tarafından
Kesin şehir hayatından gelmişlerdir
(14,123 puan) tarafından
Şu hemen laf Sokma ccabalari burdaki bitmiyor nerden ne çekip laf sokabiliriz
-Reklam-
+2 oy
(7,425 puan) tarafından
Sanada iyilik yaramıyor desene. 
(245 puan) tarafından
Onlar bana ıyilik yapmıyor yaptıkları saygısızca bence ev kirliymis sanki temizleyen yokmuş gibi davranıyorlar insan kiriliyor anlatmak istediğim bu
(7,425 puan) tarafından
Temiz olduğunu bildikleri halde bunu yapıyorlarsa çok haklısın canım ama bilmeden yardım amaçlı yaptılarsa bişey dememen lazım
+2 oy
tarafından
Mutfak bu. Bugün temizlersin iki gun sonra yine yaglanir. Aktif yemek pisiriyosun. Tabii kirlenecek. 
(3,891 puan) tarafından
Bu yorumu arıyordum..
+1 oy
tarafından
Belkide sen yeni doğum yaptın diye yapmislardir
(245 puan) tarafından
Yok canım biliyorlar ki temizlik yaptığımı bunlar sırf biz böyleyiz söyleyiz diye övünmek için yapıyorlar bunlar gittikten sonra annesi burnumdan getirecek vay kızım bunu yaptı şunu yaptı diye
tarafından
Sende kaynanan öyle dediğinde. Zaten temzidi niye yapıyorlar de
+1 oy
(913 puan) tarafından
Benim kayinvalidemde öyle canım evimin heryerini o gelmeden temizledim ona rağmen yine gelince temizlik yapıyor sinir oluyorum çok saygısızca tabiki benimki konuşsan da bağırsan çağırsan da ne dersen de degismeyecegi için saldim ne halti varsa görsün ama seninkiler laftan anlıyorsa tepkini koymalısın
(245 puan) tarafından
Sonunda anlatmak istediğimi anlayan birisi
(913 puan) tarafından
Bizimki gibi kötü niyetli insanlarla karsilasmadiklari için anlamamislar
+1 oy
(9,625 puan) tarafından
Üzüldüm onlar adına,boşuna yormuşlar kendilerini 
(245 puan) tarafından
Vay ve insanların içini bilmeden konuşuyorum yapmak gibisi yok desene
(9,625 puan) tarafından
Sen nasıl yazdıysan bende dahil insanlar o şekilde yorum yapar yorumlarda belirttiğin gibi postu paylaşırken de onları yazsaydın bu kadar yargilanmazdın dimi
+1 oy
(3,095 puan) tarafından
Kimisi nankör falan demiş de. Temiz olan bir yeri temizlemek bence saçma. Temiz yeri temizleyip göze girmeue çalışmak yerine. İki kap yemek yapalım Sen dinlen kızım Yeni doğum yaptın deseler daha mantıklı. 
tarafından
Kuzucum taaaaa bayramda yapılmış temizlik,bayram temizliginden sonra hiç mi el atılmıyor bu evlere, her şeyi geçtim temizlik yapıldıktan sonraki gün bile batıyor mutfak falan ister istemez, bide canıma minnet yani yaosinlar temizlik
(245 puan) tarafından
Dip bucak temizliğinden hali yikanmasindan bahsediyorum hiç birinin evi benim ki kadar temiz değil ayrıca 7 kişi birlik oturuyoruz hepsinin evi ayrı tek yaşıyorlar
+1 oy
(532 puan) tarafından

Kendi baciların annen yapmış olsa gururla yazarsın buraya ayyy cNimlar evimi temizledileeeeer ayyy canimlar bana yardım ettiler :D yazık valla nankörlük bu . Kimse kimsenin evinde fesatlık olsun diye bu sıcakta yorulup emek verip temizlik yapmaz.ben kendi evimi temizleyemorum değil ki fesatlık için gideyim başkasının evini temizleyeyim. Gerçekten çok art niyetli kötü dusunceli bı insanmissiniz .

(245 puan) tarafından
Evin temiz olduğunu bile bile ovunup kötülemek için yapıyorlar sende bunu anlamayacak kadar fesat bu insansın ve onları ne kadardir tanıyor sunda konuşuyorsun
(532 puan) tarafından
Ya bu millet manyak mı bu sıcakta gelsin evini temizlesin övünmek için bence kendinizi çok önemsiyorsunuz hanımefendi yani siz kimsiniz ki sizin evinizi temizleyip ovunsunler . Bu kadınlar hayatta hiç bir vasfı yokta sizin evi temizlediler diye mi ovunecekler :D
+1 oy
(1,463 puan) tarafından
Ben senin ne demek istediğini anladım çünkü çevremde öyle insanları gördüm ev temizken sırf kaynananın gözüne girmek için sanki kirliymiş de evde temizlik yapamamış gibi girişirler ama kendi pisliklerini yaptığına sayarlar , ne diyim Allah yardımcın olsun böyle konularda normalde hiç yorum yapmam ama yorumları okudum da senin iyilikten anlamadığını söylemişler belki de onlarda böyle insanlar bilmedikleri için seni suçladılar bilmiyorum yani kimse kimsenin içini bilemez 
+1 oy
(3,563 puan) tarafından
Ya herkes post sahibine saçma sapan şuursuzca yorum yapmış komiksiniz!!

Bu kadın doğum yapana kadar neden gelip temizliğe el atmadılarda doğum sonrası yapıyorlar? Açıklasınıza lan bana bunu??? Madem iyilik dertleri adama sorarlar doğumdan önce nerdeydiniz o kadar ağırlaşmış iş yapamaz hale gelmiş kadın ki hepimiz geçiyoruz o yollardan neden hamileyken yardım etmediler? Elti görümce aşığımı oldunuz bi anda şaka gibisiniz.
(245 puan) tarafından
Söylemine dikkat et ve bu postu terk et sen çok olmaya başladın bu dediğin kişinin bu ismi var bu ne lakayiklik
(245 puan) tarafından
Vay vay vay zoruna mi gitti önce insanlarla iletişim nasıl kurulur incelik ve anlayış nedir öğren gel uygula bak gor nasıl cevaplar alıyorsun anasinifi öğrencisi gibi gelmiş bide yazmayi ogren diyor  haspam senden mi akıl alacam
(245 puan) tarafından
O güzelim beynini bana cevap ver diye harcama  bence mazallah yarın bir gün sana lazım olursa bulamazsın azicik fikrin var zaten baska postlara yorum yaparsın kalaniyla tabi eğer kalmışsa  zoruna gitmesin zaten bende onu diyorum
0 oy
(873 puan) tarafından
Belki yardım etmek istemişlerdir canım. Ben yapmıştım zahmet etmeseydınız de. Eğer kirliydi vs diyip onlar senı kırarsa o zman hep siz yapın güzel yapıyorsunuz de geç
(245 puan) tarafından
Yok aşko övünmek için yapıyorlar annesi burnumdan getirecek gittiklerinde eşimi dolduracak ev kirliydi diye
(873 puan) tarafından
O zaman şimdiden sen eşinin aklına sok aslınsa ben yapmıştım bir daha yaptılar yazık yoruldular de kızmadan alttan alttan doldur lafı ben ne kadar yaparsam yapayım herkes kendı temızlığnı sever tabiye kadınlar biz biraz böyleyize getir. Eşine dese bile önceden işlendiği için sen yapmamışsın veya kötü yapmışsın diyemez
0 oy
(1,992 puan) tarafından
yani yapsalar bir türlü yapmasalar bi türlü ne var yani yardım etmişler 

siizn yaptığınız çok ayıp bence .
(245 puan) tarafından
Ya gerçekten kendimi açıklamaktan bıktım onlar ev kirli gibi kimse temizlemiyor gibi davranıyorlar ona kırıcı dedim yoksa umrumda olmaz
0 oy
tarafından
Canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün. Bence lohusa psikolojisinde olduğun için yanlış anlamışsın kötü niyetle yaptıklarını düşünmüyorum. Ayrıca yeni doğum yapmışsın boşver yapsınlar otur sende bebeğinle ilgilen :)
(245 puan) tarafından
Sağol aşko iyi yorumun için
0 oy
tarafından
Sanada niye yardım ediyorlarsa 
(245 puan) tarafından
Bence onların niyetini en iyi sen anlarsın sonuçta hemen ne demek istediğimi anlamadan kötü niyetle yazmışsını
tarafından
Yorumları okudum eger o niyetle yaptılarsa Allah ıslah etsin onları.amaaa boşver ne güzel temizliyorlar
0 oy
(448 puan) tarafından
Yani keske bastan sana sorsalardi yada sen temizlemeden once gelip temizleselerdi ... yardim etmeleri cok guzel lakin hani direk olaya dalmak yerine 2 hafta once seni arayip sana yardim edelim biz temizleriz deselerdi
(245 puan) tarafından
Bende bunu anlatmak istiyorum ama burdaki insanlar hep kötü niyetli yorumlar yapmış
0 oy
(5,950 puan) tarafından
Abartma allah aşkına yapsa suc yapmasa suc sen yapmışsin esinle onlarda yeniden yapsin anasinin evi ne olmuş zoruna gidicek bir durum yok
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Ay çok saçma. 
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Niye kızdın ki bu kadar yardım ediyorlar işte sen lohusasın iş yapma diye 
(245 puan) tarafından
Lohusalikla alakası yok övünmek icin
0 oy
(1,189 puan) tarafından
Temiz yapmanıza gerek yok deseydin acaba lohusaliktan dolayimi bu kadar etkilendin şimdi niyetlerini bilmiyorum birşey diyemem belki sadece iyi niyetlilerdir
(245 puan) tarafından
Hayır kesinlikle övünmek icin
0 oy
tarafından
Canım sen bakma bunlara onlar hayırlı gelin sen şuan lohusasin terste düşünebilirsin yavrunuda kiskanabilirsin evinide bu ruh hali bambaşka kıskandım demiyorum ama olayda bilir onları en iyi sen taniyosun ve halta veiryorum sana 
(245 puan) tarafından
Yoo onları iyi tanıyorum övünmek için bak biz gittik ev çok kirliydi temizledik demek için temizlik yapıyorlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 237 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 656 göst.
21 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Fattumi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 224 göst.