Merhaba anneler malum hayat şartları.. Çalışmaya başlayacağım. Gündüz 1 yaşındaki bebeğimle ilgilenecek bir bakıcı tutmaya karar verdik ama ben bu konuda çok tecrübesizim birazcık uzun yazıcam yardım etmek isteyenler okusun
4 kişiyle yüz yüze bir görüşme sağladık ama ben karar veremedim kısaca hepsinden bahsetmek istiyorum biraz;
1. Kişi: 23 yaşında, bekar, öğretmen, lisans yapıyor, evi uzak tam vaktinde yetişebilir mi bilemiyoruz otobüs saatleri biraz sıkıntı burda tek bir otobüs geçiyor, en küçük 2 buçuk yaşında bir çocuğa bakmış ama bebek yigenleriyle falan ilgilenmiş, Güler yüzlü bir hanımefendi
2. Kişi: 50 yaşında, dul, evi yakın, bebek konusunda tecrübeli ama laf arasında çok fazla ses kaldıramadığı için önceki baktığı çocuklar okul çağına gelince bıraktığını söyledi, öğretici oyunlar ve aktiviteler yapar mı bilemiyorum ve çocuğuma yetişebilir mi?
3. Kişi: 43 yaşında, dul, tecrübeli, çok samimi ve dobra bir hanım, evi yakın, yoğurt falanda mayalarım dedi, çocuğumla da hemen konuşmaya başladı, ara sıra sigara içiyormus ama sadece balkonda kendi 18 yaşındaki kızının bile yanında içmemiş
4. Kişi: 60 yaşında, dul, bunun konuşmalarını hiç beğenmedim yok neden mama kullanıyorsun pirinç unu yapsana, yok bebeğin zayıf, beze kaç para veriyorsun, su vermedin mi 6 ay yazık etmişsin gibi şeyler konuştu
Bizim verebilecegimiz maaş pek yüksek değil o yüzden fazla kişiyle de görüşemedik şartlarımızı kabul eden ve bizim görüşmeye uygun gordugumuz bunlardi tabi yüz yüze farklı oluyor birkaç kişi daha kaldı görüşeceğimiz ama biri 4 yaşındaki kızıyla gelmek istiyor bu beni çok tereddütte bıraktı, diğerini de tanımıyorum. Bu şekilde hanımlar ben işin içinden çıkamadım