0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (6,046 puan) tarafından
Kızlar 1 seneyi aştı bir kedi var başım belada bununla. Defalarca uzak yere bıraktık geri geldi aynı gün. Bu sefer 1buvuk aydır yoktu. Az önce bı baktım kapıda. Yapışıyor resmen insana. Ben giriş katta oturuyorum. Ya sinekliği mi söküp mutfaktan içeri girip talan etmişti en son. Kapımı penceremi acamaz oldum. Pencereme iseyip duruyor.  Kaç defa içeri girip yemeklerimi talan etti. Bıktım ya vallahi bıktım. Ben bunu buradan nasıl uzaklastiririm. Taa kaç kilometre öteye götürdüler ne zamandır yoktu. Üstelik kaç defa hamileyken düşme tehlikesi geçirdim bu kedi yüzünden . Ben çok korkarım oda birden bacağıma dolanıyordu 

9 Cevaplar

+1 oy
(13,304 puan) tarafından
Ben normalde kedi dostuyum bir kap yemek verseniz yemekleri talan etmez. Barınağa götürün hoş orada da öldürüyorlar ama en azından gelemez bir daha. 
(6,046 puan) tarafından
Canım zaten eşim ****** delisi abartılı bir şekilde ama ben tam tersi zarar vermem ama dokunmam da. Ayrıca sadece yemek için değil ya sürekli evime giriyor . Ben evimden komple uzaklaştırmak istiyorum . Bulunduğumuz ilçe de uzak yerde bir bölge var sadece kokorecciler ve koftecilerden oluşuyor. Bıraktım dukkkanlarin önüne kokularını alır gelmez diye. 1 günü tamamlamadan geldi. Yemekse orda daha çok yemek var
-Reklam-
0 oy
(135,421 puan) tarafından
Bendede kedi fobisi var allah yardimcin olsun
(6,046 puan) tarafından
Sağol ya. Nefret ederim çok korkarım ayrica
(135,421 puan) tarafından
Bende oyle kedi gordukce kalbim sıkışıyo resmen
(6,046 puan) tarafından
Kapıda kediyi görünce kızım da yanında göbek atmaya başladı. Çok seviyorlar deli oluyorum. Geçen günde aklına nerden geldiyse pakizeyi özledim diye agladi
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Yolu gorurse geri gelir derler köpek olsa korkup gelmez yokmu komşulardan köpek
(6,046 puan) tarafından
Biz kedi kafesine koyup arabayla götürdük en son zaten o yüzden korktu gelmedi bir süre. Köpek yok olsa inan onu bile kovalar bu o kadar cazgır ki. Adı da pakize
0 oy
tarafından
Çok çok uzak yere bırakın 
(6,046 puan) tarafından
Bıraktık canım bu 3. Birakisimizdi. İlkinde aynı gün 2.de ertesi gün bu sefer de 1bucuk ayda geri geldi
0 oy
tarafından
Senin gibi güzele kim yapışmaz 
(7,034 puan) tarafından
Sjjsjs Esma durbkiz daha küçük büyüsün bir diler iki olacaklar başına oda babasına benzerse vahlar sana esmos nefes aldirtmalar sana :D
tarafından
Topuklairndan vururum onları sjsj
(7,034 puan) tarafından
Hahahhahaha ayh Esma ikiye karşı birsin eşin gelsin birde kız bebe yap sen iki iki olursunuz :D
tarafından
Kız olacağı ne malum ya 3- e 1 olursam sjjs
(7,034 puan) tarafından
O daha beter kız geçen paylasmislardi duası varmış :D benim gibi olursun işte ben 4 e 1 ben ne yapım şimdi
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Hahahha sana takmış bu kedi belediyeyi ara barınak görevlileri gelsin alsin
(6,046 puan) tarafından
Öyle yapacağım galiba ya. Bu ordan da kaçar gelir .
0 oy
(1,992 puan) tarafından
götürürken yolu görmemesi lazım 

dedem çuvala koyup götürürdü çok ağlardım .. 

götürme taraftrı değilim ama sizin bileceğiniz daha iyi bir barınağa verin
(6,046 puan) tarafından
Kedinin varlığı artık rahatsızlık boyutunda. Sürekli evimde görmekten sıkıldım bunu. Bir şekilde giriyor mahvediyor. Yeni aldığım perdeme tırmanıp aşağı kadar yırttı perde çöp oldu. Biz son goturdugumuzde kedi yuvasına koyup arabayla uzağa götürdük b1bucuk ay sürdü işte
(1,992 puan) tarafından
anladım cnm bi çaresine bakın
0 oy
(78 puan) tarafından
Kedi aşığı bir insanımdır. Pencerenin önüne vicks sürün geldiği her yere sürün kokusuna yaklaşamaz bir daha... 
(6,046 puan) tarafından
Deneyeyim canım teşekkür ederim.
0 oy
(4,424 puan) tarafından
Belediyeyi yara canım alıp barınağa götürsünler 
(6,046 puan) tarafından
Onu yapacağım galiba. Korkarım ordan da kaçıp buraya gelir
(4,424 puan) tarafından
Adamın biri aynı böyle bir kesesi var mış alıp ormana götürüp bırakmış adam eve varmadan kedi eve gelmiş ertesi gün biraz daha uzağa götürmüş bırakmış yine adam eve gelmeden kedi eve varmış en sonunda çok ücra bir köşeye götürüp bırakmış ki evi bulamasın vel nasıl saatle geçmiş adam eve gitmemiş sonra telefon çalmış adamın eşi açmış telefonu buyurun demiş adam da bırak buyurunu falan o ser.efsiz kedi evde mi evdeyse ver de yolu tarif etsin ben kayboldum demiş hajsjsjsjsjshsjsjshhshs sizinki de aynı o hesap
(6,046 puan) tarafından
Hahahahah bu kedi tam bir baş belası. Anlatılmaz yaşanır diyorum artık

İlgili sorular

411,023 soru

12,371,488 cevap

42,432 kullanıcı

Kategoriler

...