0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
Kızlar eşimin okul arkadası gelıcekmıs aılesıyle her yerı gezıyorlarmıs esıme demıs senıde gormeden gıtmeyeyım 2 cocugu var bırı 10 bırı 5 yasındaymıs 3 gun kaldı sımdıden strese gerılmeye basladım zaten havalar da sıcak ne yapacagımı bılmıyorum bu arada kızımın tuvalet eğitimini veriyorum onunda gergınlıgı var ne yemek yapıcam onu da bılmıyorum kafam karıstı sizce kolay pratık neler yapabılırım kahvaltısı ayrı dert bırde off off annem kız kardesımde yanımda yokkı yardım etsınler gorumcelerın umurunda olmazlar belkı bı gelseler rahatlıcam ama gerılıyorum resmen gun yaklastıkca

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay yatılı hele de çocuklu yatılı misafir hiç sevmiyorum. Ay bir de böyle heryeri geziyoruz diyip sıfır masraf için millete yıkılan insanları hiç hiç sevmiyorum..her yeri geziyormus hah. Yatma tanidiklarda yeme içme tanidiklarda arkadaşlar geziyor ama . Olur mu böyle şey ya
(835 puan) tarafından
Bılmıyorum artık valla mıllet tatıl yapıp gezıp gezıp gelıyo ben daha bır yere gıdemedım yanarım yanarım ona yanarım şahsen ben olsam yaz günü helekı kucuk cocuklu bır aıleyı rahatsız etmem bı aksam gıderım yemege vakıt geıcırım odur yanı anlamadım eşimin 15 yıl öncekı okuldan arkadası yanı ozamandır hiç görüşmemısler etmemişler bende tanımam etmem ıllakı ınsan ıster ıstemez kasılıyor
tarafından
İşte kalacak yere göre tatil yapıyor çoğu insan. Surda su var oraya gidelim orayı gezelim mantığı. Keşke müsait değiliz deseydi. Bnm eltimde yapar gezmeye bize gelir. Onun dışında kimseyi bu şekilde kabul etmem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım kasma cok onlarda senin benım gıbı ınsan

tuvalet egıtımıne gelmesı kotu olmus tabi ama halledılır supur sıl toz al bıgun onceden aksama da esın kızınla ilgilenirken yemeklerini on hazırlıgı nı vs yaparsın
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Canım çocuğun her şeyden önemli onu aksatma hele de tuvalet eğitiminde ise gelenler seni hoş görsünler normal de kahvaltı da ne yiyorsan ekstra ya gerek yok ha için rahat etmez ise yap poğaça kizartma falan kahvaltı o şekilde geçsin yemegi de 1 gece öncesinden kuru fasulye isla pilav salata bide tavuk fırına at mis. Ertesi güne daha basit yemek yap mesela karnıyarık pilav Ayran yada cacık yap ne kadar kalacaklar bilmiyorum ama umarım bu sıcakta akıl edip bunalıma sokmazlar sizi.
(835 puan) tarafından
Bende tavuk yada karnıyarık duşündğm ilk gün ama karar veremedım daha
(1,381 puan) tarafından
1.gün kuru fasulye pilav salata
2.gun karnıyarık pilav cacık
3.gün de firinda patatesli tavuk pilav salata yap gitsin ne yaparsan yap illa pilav salata fiks zaten kahvaltı için de kızartma ve rutin kahvaltı yeter de artar bile amaan tanımıyorsun zaten sıkıntı etme elinden gelen neyse o memnun olmayan otelde kalsn kardeşim
(835 puan) tarafından
Karnıyarık sız nasıl yapıyorsunuz ben direk fırına atıyorum yanı onceden kızartmıyorum sız ılkten kızartıyormusunuz
(835 puan) tarafından
Bu arada çok teşekkür ederim fikir oldu benım için umarım elıme yuzume bulastırmam ya yemek konusunda da hıc kendıme guvenım yok :)
(1,381 puan) tarafından
Ben fırça ile yaglayip fırına 10 dakika atıp çıkarıp içini doldurup üstüne çok az salçalı su gecdirio tekrar fırına atıyorum canım. Ne demek yaparsın ya amaan sanki bana first Lady mi gelecek bosver senin elinden gelen neyse en güzeli odur sıkma canını
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bu kadar abartma kuzum yanı dunde bana geldi cat kapı ne yapıyım yok boyle ew kotu cocuk durmuyo esım aldık bebegı idare etti yaptım ettim yarın gıtcek bu kadar kasma sote plaw salata bugun de fırında patates werdım bulgur pilavı karpuz tatlı sa esım dısarda aldı serbetli kurabiye falan yanı. Bunu dusunme cocugun tuwalt egtimi gelmesi kotu olmus ama ınan yaparsın onuda kendine guwen 
(835 puan) tarafından
Aslında mısafır sevmedıgımden degıl eşimden cok ben severım mısafır ama sımdı ben hıc bırını tanımıyorum esını falan da halıyle tanımadıgım ıcın gerılıyorum sanırım. Bende tatlımı dısardan mı yapsam dıyorum
0 oy
(173 puan) tarafından
Misafir bereketi ile gelir onların yedikleri içtikleri senin ve çocuğunun hayrı olur yedir içir strese girme
(835 puan) tarafından
Çok haklısınız zaten eşime bır sey demedım neden gelıyorlar gıbı sözler soylemedım sadece tanıdık olmayınca ınsan strese gırıyor
0 oy
tarafından
Misafir her zaman iyidir eve bereket getirir. Fakat! Nikah düşen bir erkeğin gelip sizin evde kalması doğru olmaz. Ne olursa olsun hem kocan hem de sen bunu kabul etmemeliydiniz. Hele ki okul arkadaşı ne alaka. 
(835 puan) tarafından
Ya bekar değil evli çocuklu aıle aslında eşime bır sey dıyemedım onunda pek gönlü yok gıbıydı sankı ama bırsey dıyemedım artık arkadasım oyle soyleyınce dedı
tarafından
Canım bekar yada evli fark etmez ki iki şekilde de namahrem yani kalması ve aynı ortamda bulunmanız caiz değil. Eşin birşey diyememis karşı tarafın ailecek yatıya gelmek istemesi ayrı değişik. Allah yardımcın olsun canım. Çocuğunu aksatma giyimine dikkat et devir fitne devri çünkü ☺️
(835 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) Tuvalet eğitimi de zor tek tuvaletımız var banyoda bazen gıdıyoruz dakıkalarca beklıoruz yenı yenı alıstırma donemı oldugu ıcın benım ıcın zor gececek  Allah yardımcım olsun :))
tarafından
Pes etme sen rutinini bozma yoksa başa sarmak zorunda kalırsın belki o durumu görünce anlayış gösterip yatıya kalmazlar sjsjsj
0 oy
tarafından
İnsalalh eşi yardımsever biridir. Giriskendir ins.

Öyle olursa birlikte yaparsınız.

Çocuklar patates kızartmasıni sever. Sabah peynir zeytin domates salatalık Allah ne verdiyse koy. Birde patates kizart ilk gün. Aksamada yine onun esinede sorarsın canınızın istediği birşey varmı diye. Kasılma boşver eşin yardım ederse sıkıntı yok
(835 puan) tarafından
Bilmiyorum inşallah oyledır ve korktugum gıbı gecmez umarım. Bir gün kızartma yaparım kahvaltıya bırde poğaca yaparım bır aksam da sulu köfte mı yapsam dıger günde tavuk fırına atarım artık yapıcam bı sekilde
tarafından
Aynen öyle tam çocuklarında sveecegi şeyler.
0 oy
(835 puan) tarafından
Kızlar ilk aksamı menüm böyle sizce olur mu karnıyarık pilav cacık veya yogurtlu meze bırde salata corba da yaparım olurmu boyle karnıyarık yanına dolma mı yapsam 
0 oy
(2,475 puan) tarafından
Eşinize soyleseydiniz keske kaç senedir sen gorusmemissin inmidir cinmidir nerden çıktı bu diye kabul etmeseydiniz bence akşam bı çaya gelebilirlerdi onun haricinde kabul etmezdim
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm durum musaitse ilk gun lahmacun yap snra tava  makarna  bigunde patates musakka pilav yap gtsin.yanina salatani cacigini yap.birde tatli yao onlar gelmeden bi gn once.mesela kurabiye hamurunu hazir edip sekilde verip at buzluga cikar pisir.magnolia yapablrsin kolay bereketli

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 322 göst.
9 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,285 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 89 göst.
8 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 302 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,056 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde _!!!!!! (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,344 soru

23,691,937 cevap

311,045 kullanıcı

...