Canım 9 ay oldu, spinal anestezi ile oldum. Bebeğimi hemen kucağıma aldım. Ağrılar geçmeye başlayınca serumun içinde ağrı kesici veriyorlar o yüzden akşama kadar yani uyuşukluk tamamen geçene kadar sorun olmadı. Uyuşukluk tamamen geçince ayağa kalkman gerekiyor dediler. Yürüdükçe daha çabuk iyileşiyormuş. İlk gece ayağa kalkarken ve otururken ağrım oldu. Yine de az az olsa yürüdüm. Kafein iyi geliyor diye yanıma filtre kahve ve bitter çikolata almıştım. Yiyip içebilirsin dediklerinde yedim, içtim. Kayısı kompostosu içtim, kabız olmamak için ama yine biraz oldum. Sabah 9 da ameliyata girdim ertesi sabah taburcu oldum. O gece yürümeye ve wcye kalktıkca ağrım oldu başka ağrı yaşamadım.
Eve gelince ilk hafta yine oturup kalkarken ağrı oldu ama çok değil zaten parol içiyorsun. İlk hafta bitince biraz rahatladım. Bir ay bitince hiçbir şey kalmadı. İlk hafta bebeğimi emzirdim, yatırdim, kaldirdim, gazını çıkardım. Sadece altını değiştirirken biraz ağrım oluyordu bazen annem değiştiriyordu ama geceleri hep yalnız baktım. Bir hafta bitince tüm bakımını yapabiliyordum. 9 aydır bel ağrım olmadı yani anestezi ile ilgili olmadi hani zorlarsam arada ağrıyor herkesin olduğu kadar.
Ben burada çok olumsuz şey okudum ama hiçbir sorun yaşamadım canım senin de doğumun ve sonrası çok güzel geçer inşallah