0 oy
254 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
13gun önce kadın doğuma çıkacaktım adetım uzun sürüyor dıye gıttım geldım o gün sıra aldım yarın ıcın kayınvalıdemede aldığım gün ve sonraki gün soyledım anne gene sıra aldım dedım hep tmm dedı gene bı gün varken hatırlatırım dedım yok evdeyım ne olcak dedı bugün yazdım yarın bırakıcm çocuğu dıye evde degılım yazmış nereye dedım aradı ee neden bırakcan dedı soyledım ya sana ıkı gün üst ıste sen nereye dedım kızımla carsıya cıkıcaz ısımız var dedı hamıle alısverıs yapacak bnm oğluma hıc gelmedı kendı kızıya gıder Allah bılıyo ıcım rahat neyse ee ben sana dedım dedım He dedın mı dedıysende unuttum yaptı ıyı TM neyse dedım ıste ısın kaçta sabahtansa öğleden sonraya çıkarız belkı dedı bende yok ısınızı halledın ben yanıma alırım dedım sıcakta cocuk napsın oralarda dedı öğlenden sonraya ısım kalırsa napıcm uyku vaktı uymuyor dedım ses etmıyor hıc bende sız halledın ıslerınızı dedım kapadım sonradan arayıp durdu hatasını bılıyor bende annemi aradım hasta kadın ama anne gel böyle böyle oldu zor olacak ama gel ıcım rahat etmez kendı haksız ama ben suçlu olurum gozlerınde hem çocuğumu onlara engelmiş gıbı gösteremem dedım geleyım baştan deseydın dedı. Kaynanayada yazmış annem gelecek yarın dedım sadece tamam yazmış . Bidaha asla mudana etmem bı gün sonra hallederiz dıyemedı yenı hamıleyım demedım cınsıyetı öğrenene kdarda demeyi düşünmüyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(364 puan) tarafından
Canım benim kendi annem yok babamın 2. Evliliğinden bi eşi var bana da zamanında 10 sene baktı büyüttü sagolsun annem gibidir ama yazları işleri dolayısıyla köye gidiyorlar kışları burdalar benimde işim olduğu zaman kaynanam biliyor annesi yok üvey annesine de her zaman bırakamaz ve Burda değiller zaten bu bana muhtaç diye düşünüyor başka birakcak bi yerim yok çünkü k yüzden çok naz yapıyor ayda yılda bir isim düşer cenaze düğün vs biraksam 1 2 saatliğine ooo bi gor hiç durmuyo çok hareketli yoruldum belim başım oy oy diye diye benim yanımda söyleniyor bende rahatsız oluyorum haliyle gurur yaptım bi daha birakmiycam dedim ama mecbur bakicak onların da evladı ben keyfi bırakmıyorum bal sende hastane işin için birakcakmissin ne var sanki 1 2 saat baksa ölür müsün alıştırma öyle bırak baksın arada isim var temizlik yapcam 1 2 saat bakıver anne de isim var de olmasa bile git evine yat dinlen gurur zamanı değil bize şimdi faydaları olmiycakta ne zaman olacak bide benim evimin yakınına taşındı taşınırken de dedi ki yarın birgun biz yaşlanırz siz bize bakarsınız sizin çocuğunuz olur bize bırakırsınız acil işiniz olur biz bakarız birbirimize faydamız olur diyordu foss çıktı ama ekmeğine yağ sürme ara ara bırak alışsın baksın o da onun torunu lafa gelince biz 3 4 çocuk büyüttük su kadar torun gördük bu böyle olur demesini biliyorlarsa arada bakacaklar.. Kusura bakma resmen içimi döktüm ama dolmuştum bu postu görünce yazmadan edemedim 
(385 puan) tarafından
Canm normalde bakar oglum 3olucak bı ay sonra ama kızı hamıle olduğundan berı degıstıler kızı varken bız yokuz kızı olmayınca oglum bal gıbı hep o baksın ıster sevıyor normalde oğlumda sever onu ama bu ısı anlayamadım ben sankı 7kat el oldu alt tarafı battaniye takım nevresim alacanız bi gün sonra gıt bnm erteleme şansım yok ama sızın var kızının arabası var özel rahat yanı bı gün sonrayla asınmazlardıı
(364 puan) tarafından
Hmm anladım haklısın vala belli ki kızına hayır diyememiş neyse boşver oda anlamış ayıp ettiğini iyi kötü halledersin artık yarın iisni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dün benzer bişey benimde başıma geldi o kadar zoruma gitti ki bidaha asla kimseye bırakmak istemiyorum kızımı ben nereye oda oraya
0 oy
tarafından
Ay bugün ben bıraktım demediği laf kalmadı durmuyo durmuyo diye beni yedi sürekli geldim hiç doktor ne dedi filan diye sormadi bile herkesin işi düşer merak etme o zaman da sen aynısı yaparsn
(385 puan) tarafından
Bnm kı bakıyor normalde ama ısın ıcıne görümcem gırdımmi bızle asla muhatap olmuyo görümcem olmasa ıyıyız sımdı çocuğu olcak kıskanıyor görümcem hamıle olduğumu duysa çatlar onun kızı tek sevılsın tek bebek o olsun ostıyor kaynanam bı kere yap şende dedı hemen gorumcemın tavırlar degıstı sorun görümcemde kızına hayır demedıgı ıcın herseyde boyleyıZ
tarafından
Herkes kızını tutar kötü olunca el kızı olur hemen,annesini paylaşmıyor demek ki ne kadar bencilce oda yeğeni sonuçta kendi kanı düşünmesi gerek
(385 puan) tarafından
Herkes kendı ısıni gorsun kafasında malesef canm Zate soğuğuz anasıylada aynı ıstıyor
(1,437 puan) tarafından
Mihra valla ilk haberi görümcene ver bence
(385 puan) tarafından
Ozellıkle onun olduğu ortamda verıcem o suratının seklını de cekıcem kı hatıra kalsın hasetınden çatladıydınız görmek ıcın
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Kaynanamla bı sorunum yok ama çok çok çok mecbur kalmadıkça asla çocuğumu birakmiyorum kaç aydır yaz temizliği yapicam kaynanam bana bırak diyip duruyor bırakmadım annem geliceek temizlik yapmaya bı şekilde yaparız annemle ben onun eline koz vermek istemiyorum sadece hastaneye giderken bırakıyorum oraya da gotururm.ama hep hastalik her yer hem eşim bırakmak istiyor 
(385 puan) tarafından
Bende hastane dışında bırakmıyorum gecen gıttım ıptal oldu hemen gerı döndüm aldım oğlumu esımde sürükleme dedıgı ıcın aöa bu sattten sonra suruklerım
(1,622 puan) tarafından
Eşim rahatına düşkün biraz çocuklar ağlasın bunaltsin anneeme götüreyim kafa dinliyim yan yana oturuyoruz kaynanamla 6 aylık bebeğim 6 yaşında da oğlum var bebeğe mevlüt yapmadım kaç tane tek tek bebek için misafir geldi hepsine de 4-5 çeşit yiyecek hazırladım işimi de yaptım bı kere bile.birakmadim kaynanam soruyor bide ee gelenlere hazırlık yaptın mı yapıyorum tabi dedim hım yaptı bişey yapamıyorum veya sadece kahve verip gönderiyorum zannediyor içim o kadar rahat oluyor ki Allahım diyorum işimi rast gegir kimseye muhtaç etme kendi işimi kendim göreyim
(1,622 puan) tarafından
Kimsenin eline koz vermemek lazım sonradan sağda solda konuşuyorlar gelin bıraktı gitti etti diye asla o lafı soyletmem görümcem var 2 tane ikisi de gezecekleri zaman analarina bırakır çocukları kaaynanalarina da değil eşim bile kızıyor o çocukları niye gezdirmiyorsunuz diye kendi keyiflerine düşkünler çocuklar ayaklarına dolaanir Allah korusun ben bilmiyorum sanki rahat rahat gezmeyi her yere çocuklarımla gidiyorum
0 oy
tarafından
Karnın çıksın kendi fark etsin boşver doğuma giderken söylersin ben hamileyim dogurcam diye ilkine ne değer vermiş ki ikinciye sevinsin 
0 oy
tarafından
Birkere bende kayınvalidemin ağzını yokladım işte oda dedi bende durmaz ben bakamam mama veremem korkarım vs. Uydurdu daha sonra bende dedim hep ben nereye kızım oraya asla bırakmam çok kötü bir hastalık olmadığı surece
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Kaynana milleti böyle malesef..

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 246 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 464 göst.
2 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senaa123 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 901 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 372 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,136 soru

12,331,944 cevap

39,246 kullanıcı