13gun önce kadın doğuma çıkacaktım adetım uzun sürüyor dıye gıttım geldım o gün sıra aldım yarın ıcın kayınvalıdemede aldığım gün ve sonraki gün soyledım anne gene sıra aldım dedım hep tmm dedı gene bı gün varken hatırlatırım dedım yok evdeyım ne olcak dedı bugün yazdım yarın bırakıcm çocuğu dıye evde degılım yazmış nereye dedım aradı ee neden bırakcan dedı soyledım ya sana ıkı gün üst ıste sen nereye dedım kızımla carsıya cıkıcaz ısımız var dedı hamıle alısverıs yapacak bnm oğluma hıc gelmedı kendı kızıya gıder Allah bılıyo ıcım rahat neyse ee ben sana dedım dedım He dedın mı dedıysende unuttum yaptı ıyı TM neyse dedım ıste ısın kaçta sabahtansa öğleden sonraya çıkarız belkı dedı bende yok ısınızı halledın ben yanıma alırım dedım sıcakta cocuk napsın oralarda dedı öğlenden sonraya ısım kalırsa napıcm uyku vaktı uymuyor dedım ses etmıyor hıc bende sız halledın ıslerınızı dedım kapadım sonradan arayıp durdu hatasını bılıyor bende annemi aradım hasta kadın ama anne gel böyle böyle oldu zor olacak ama gel ıcım rahat etmez kendı haksız ama ben suçlu olurum gozlerınde hem çocuğumu onlara engelmiş gıbı gösteremem dedım geleyım baştan deseydın dedı. Kaynanayada yazmış annem gelecek yarın dedım sadece tamam yazmış . Bidaha asla mudana etmem bı gün sonra hallederiz dıyemedı yenı hamıleyım demedım cınsıyetı öğrenene kdarda demeyi düşünmüyorum