0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Eşimin zoruyla psikiyatriye gidiyorum ilaçlari atiyormus gibi yapiyorum atmiyorum ona defalarca dedim gitmek istemedigimi ama cabuk sinirleniyorum sinirlenince kendimi kaybediyorum eşimde cok zorladi.. ama ben kendi irademle bunu yenmeye calisacagim..simdide ilaclari atmiyorum evet kandiriyorum ama zorlamasaydi beni siz zorla birsey yapar misinz

12 Cevaplar

+10 oy
(9,235 puan) tarafından
Gercek hastalar hasta olduğunu kabul etmezmiş. Birkez daha inandım
(1,486 puan) tarafından
+++verip gidiyorum
(135,933 puan) tarafından
Allah seni yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşine bişey olmazki canım
0 oy
tarafından
Eğer bu benim iyiliğim içinse yapardım ilaçlar iyi gelecekse içerdim Esin için değil kendin için 
(508 puan) tarafından
Evet kendim icin ama uyuşturuyor ilaclar degisik birsey oluyor bende atmiyorum atiyorum diyorum ona
tarafından
Bence bir doktora daha gozukmelisin hatta 2 doktora 3 doktor da aynı şeyi diyorsa kendin için
0 oy
tarafından
Sen kendini kandırıyorsun bence 
(508 puan) tarafından
Ama ilaclar gercekten uyusturuyor attigim zaman
0 oy
(20,389 puan) tarafından
Hem kendine hem ailene kötülük ediyorsun. Tıpkı annem gibi. Yıllardır bıze etmediği eziyet kalmadı. İntihar etmelere kalkmalardan tut çocuk gibi herşeye alınma günlerce küsme ergenlik tavırlar derken bizi tüketti. Sanki.yillardir annemiz anne değil de biz anne gibiyiz. Daha doğrusu ben anne gibiyim. Evde devamlı bı bağırış cigiris. Kendi kendine devamlı söylenir en ufak biseye. Senin gibi gitti psikiyatra ama düzenli kullanmadı. Uyuşturuyor diye. Hala ısrar ederiz git diye ama gitmiyor. Ama biz çok rahatsıziz bu durumdan. Belki düzenli kullanım ve terapiye düzelecek bişey için bizim omrumuzu yedi. Kendi de kendinden memnun değil. Lütfen kendin ve ailen için ilaclaini düzenli kullan. 
0 oy
(1,405 puan) tarafından
kocan iyi olman için seni zorla göndermiş doktor iyi olman için vermiş 
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Psikiyatrinin verdiği ilaçlar insanı hep uykuya düşürüyor sen kendini kuran la namazla sakinleştirebilirsin 
0 oy
(598 puan) tarafından
Eşin senin iyiliğini istiyor keşke eşini dinleseydin
0 oy
(1,667 puan) tarafından
İstemiyorum kendi iradem falan ne demek ailen için yapmalısın eşin seni zorla calsitirip paranı almıyor ya iyi olman için zorluyor belki sen farkında değilsin ama kimbilir çocukların ne kadar üzülüyor o haline 
0 oy
(231 puan) tarafından

Bir sonraki terapide bunu anlatın bence doktora. Normal değil çünkü. İlacınızı değiştirmesini isteyin durumunuzu izah edin. İlacı da kullanmaya devam edin. Hayat kaliteniz artacak emin olabilirsiniz. 

Bir de saçma sapan yorum yapanlar var. İnsanlara sebep olmayın. Psikiyatri ilaçları insanı uyuşturuyor sen namaz kıl kuran oku diyo. Kanser hastalarına da desenize böyle. Kemoterapi insanı mahvediyor sen namaz kıl kuran oku diye. Psikiyatrik rahatsızlıklar da hastalıktır. Namaz kılıp kuran okuyup Allah'tan yardım dilersin ama ilacını da içersin. Cahillik paçanızdan akıyor bir de millete akıl veriyorsunuz. 
0 oy
(3,174 puan) tarafından
Böyle devam edersen ileride kocam diyebilecegin bir adam kalmaz karşında. İlaçlarını almalısın. Eğer durumun gerçekten ağır olmasaydı zaten seni doktora gitmye zorlamazdi. Eşini değil kendini kandırıyorsun.
0 oy
tarafından
Senin sinirine katlanmak zorunda degil ki boyle devam edersen o da seni atar 

İlgili bir soru bulunamadı

412,618 soru

12,422,398 cevap

45,290 kullanıcı

Kategoriler

...