Kızlar 3 gün olur kontrole gittim geçen ayda gittiğimde 75 kiloydum bu ayda 75 kilo çıktım bebek kilo almış tam 1 kilo bense hiç almamışım aksine vermişim neden nasıl oldu diyeceksiniz ) şöyle ben 1 aydır 10 11 den sonra yemeği kestim 75 olmadan her akşam saat 10da acıkıp makarna yapıp yiyordum hatırlayanlar vardır belki ama bayadır yapmıyorum faydasını gördüm resmen)))
Bn diyetisyene gitcem mecbur şeker var cnki bakalım nolacak çok kilo almadım şükür
Bende son aya kadar hep aynı kiloda kaldım son ay 4 5 kilo birden aldım tabi şimdi gitti onlar :)) ama yine kiloluyum :D
Hic oyle dert etmedim 16 kilo almistim dogurdum 2.5 aylik oldu oglum ve 11 kilosu gitti darisi kalan 5 in basina :D veriyorum yavastan
75 kg la hamile kaldim 76 kg kilo ile doguma girdim iki aylik oglum var suan 68 kg yum :)
Kaç haftaliksin sen. Ben 18 ncı haftalarda 60 kilo idim şimdi 24 haftalık oldum valla tartılmaya korkuyorum ne olcak bilmiyorum .bende fazla yemiyorum aslında
canim ben 66 ile hamile kaldim suan 64 kiloyum 18. haftamizdayiz
Gelde mideye anlat durdurmaya çalışıyorum kendimi ama bulantılarım geçti ve kendimi o kadar aç hissediyorum ki bide Annemdeyim mutfak dolu neler neler var dayanamicam galiba ya
Gece yemeğim yok aburcubur yemem hazır yemek yemem canım ne kadar istesede tuzlu yemem ekmek desen 1 tane alırız 3 gün gider az yeriz ama maşallahım var 65 le hamile kaldım 81 oldum 16 kilo aldım 33+6 haftalığım su içsem yarıyo heralde :) doğuma kadarda bi 85 lilo olurum diye tahmin ediyorum
Ben doğurdum hala öküz gibiym veremiyorum
160 boyundayım sabah eşimle onu tartışıyorduk 63 64 le hamile kaldım 16 haftaligim sabah tartıldım 66.25 olmuşum moralim bozuldu boyuma göre kilom fazla versem mı acaba :(
1,492,957 soru
24,393,977 cevap
349,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın