0 oy
111 göst.
Aile kategorisinde (457 puan) tarafından
Mehaba hanimlar kızım 16 aylık yani eskiden en az bir bircuj saat uyurdu bu bir aydır  30 dakika ancak uyuyuyor kesinlikle uyku sinyali hiç yok uyumak nedir bilmiyor gün icinde cok hareketki nasıl uykusu gelmiyor anlamiyorum yani sabah erken kaldriyim siyorum sabah yedi gibi ama o kadar cok yoruluyorumki kendim bile sabah yedide kalkamiyorum bütüm sinirlerim alt üst olmuş durumda acaba günde tek uykumu istiyor yani tek uyku olsada az uyuyor veya sabah kacta kadrip kacta yatirsam acaba ya 

3 Cevaplar

0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım diş olabilir büyüme atakları oluyor insan da yapabilir ama tek uykuya da gecirebilirsin benim kızım sabah 8 de kalkıyor 1 buçukta uyuyor 3 saat sonra kalkıyor akşam 21.30 22 gibi uyur bizim düzenimiz böyle mesela düzen yap hergun uygula alışır saatini şaşırma ama 
(457 puan) tarafından
Evet destekli malesef ve halem emiyor
(7,375 puan) tarafından
Destekli uyuyan bebekler fazla uyuyamaz canım uyku eğitimi ver sonra herşeyi düzene sok benim kızım 7. Aydan itibaren gece kalkmaz öğlen zaten hep düzenli uyur saati gelince kendi uyur
(457 puan) tarafından
Destekli uyusada eskiden gene en az bir bucuk saat uyurdu
(7,375 puan) tarafından
Canım covuklarin büyüme atakları oluyor yani normal bunlar aralarda bozuluyor onlada alakalı olabilir
(457 puan) tarafından
İnsallqh öyledir ya
-Reklam-
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Benimki de 16. Ayında ve üç aydır gündüz tek uykuya geçti tek uyku bile bir saat ancak uyuyor. Sabah 8de kalkıp arada bir saat uyuyup akşam 9-10 arası tekrar uyur böyle bir rutin oluştu siz de bebeğinizin uykusunun gelişine göre saat belirleyip öyle devam edin düzene girecektir illa ki 
(457 puan) tarafından
9 ve 10 uyudumu tekrar kalkiyormu yoksa sabaha kadar uyurmu
(1,825 puan) tarafından
Bir iki Kez gece uyanır ama hemen pispisla döner uykusuna
0 oy
(952 puan) tarafından
Gündüz ne kadar uyumasını bekliyorsun mesela? Benim oğlumda bazen 2 kez yarım saatlik uyuyor bazen tek seferde 1.5 2 uyuyor. Ne zaman uykusu varsa o zaman uyuyor
(457 puan) tarafından
Gündüz en az ikk saat uyumusı lwzım sizin bebeginizin uykusu geliyor benim kızımim yok yani uyutmasam.gece üçe kqdar uyumadan durabilir bide bebeginiz kaç aylık ?
(952 puan) tarafından
13 olacak ama illa uyumak zorunda değil her çocuk farklı. Uyumasın boşverin takılmayın
(457 puan) tarafından
Gelişimi icin uyuması lazim :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Selcan123 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 138 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (931 puan) tarafından soruldu