0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (114 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bebegim 20 günlük nerdeyse dogdugu gunden beri gazlı cok gaz sancısı cekiyor ya kıpkırmızı oluyo aglarken ayaklarını kendine cekip top gibi oluyo emerken bırakıo doymadan aglıyo. Gece mama veriyorm hala. Aptamilde gaz yapar dediler değiştircem. Sütüm btiyo geceye kdar oyuzden mama veriyorm. Kolikmi oluyo bu yani. Gaz ilacı aşdm subsimflex snra zinco aldm. Neblym fayda yok dha tabi 5 gündür falan kullanıyorm daha. Tek basıma baktığım icin sabah aksam uykusz cok zorlanıyorm hc uykuszm :(( kolikmi bebegm ya gecmicek gibi hic hep byle olcak gibi geliyo eziytli. Rezene iciyorm kimyon cayı yapıyorm kendime. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(1,001 puan) tarafından
Kedinizi  fazla mama vermeye alıştırmayın  sütünüz yeter daha 20 günlük çok erken süt   azalması icin.  pompayla bol bol sağım  yapın ise yarıyor  bop su için  yemeklere kimyon koyun gece  yatmadan önce  kimyonlu yoğurt yiyebilirsiniz bebegin göğüslerine hafif hafif masaj yapın  ayaklarının altına   
-Reklam-
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Başka damla al ve sürekli sıvazla sırtını gaz çıkarınca hem uyur hemde rahat emer ben humana mama kullandım canım maşallah kendi geyirirdi gaz çıkartırdı azcık sıvazlardım o kadar
0 oy
tarafından
Aynı saatlerde bitmek bilmeyen gaz sancısı ve ağlama nöbetleri oluyorsa koliktir. Evet baya zor bir durum ama geçici üzülme. Masajlar var internetten bakıp onları uygula, beyaz gürültü aç. 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Stres yapma cnm bebeğe yansır tam doyduguna eminsen ve gazını almdan yatrma havalar zaten sıcak duş aldır her gün masaj yp ise yarayacak inşallah birde eczaneden gaz damlası dene zararı yok zaten 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 442 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Eminebbk (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 266 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hadiordan (1,462 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Dilaravedila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu

408,528 soru

12,275,279 cevap

37,724 kullanıcı

Kategoriler

...