0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (2,851 puan) tarafından
Kızım 16 aylık herşeye agliyo oyuncakları var oynamiyo peşine dolasiyo akşam eşim geliyo eşim az baksin derim dinleneyim ben ama yok agliyo birşeyi eline almak için agliyo elinde olan şeyi biz almasak agliyo bagiriyo ne yapacağım şaşırdım bağırıyorum. Kızıma ama pişman oluyorum ağlıyorum ne yapacağım şaşırdım ilk bebeğim sizin bebekkeriniz nasıl smdi de uykusu gelmiş. Uyumamak için direniyo

1 cevap

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Üç yaşına girecek oğlum hala aglak:Duyur ağlar uykudan uyanır ağlar bir şey ister ağlar süt ister sütü isitirken bile ağlar vesaire 

(2,851 puan) tarafından
Yoruldum daha  ne yapacağım şaşırdım valla yemek duruyo ev işi duruyo bı Cat pat kahvaltı yaptım kalkdim
(14,126 puan) tarafından
Bir de kafa kalmıyor insanda tahammulsuzlesyrsun. Ağladıkça benimki babaci çok öyle dinleniyorum küçüğüm de var yedi aylık geçecek elbet bu süreçler sağlıklı olsunlarda az daha sabir
(2,851 puan) tarafından
Valla canım çok sabirliyimdir. Bekarken çocuk gelişimi kursunda çalıştım camii de çocukları kuran okuttum severeek eğlenerek çocuklarla ama daha sabrım kalmadı babaci da değil inşallah geçer canim
(14,126 puan) tarafından
İnşallah insallah ♥️ben de öyle ücretli ogretmenlik yaptım özel eğitimde çalıştım ama işte öyle olmuyor ki çocuklarımızla hep bir aradayiz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 465 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 509 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
11 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mercimek tanesi (1,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 987 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (954 puan) tarafından soruldu

406,312 soru

12,182,080 cevap

36,682 kullanıcı

...