Nasıl oldu anlamadım hala elim ayağım titriyor ağlaya ağlaya canım çıktı mutfağa gittim süt vermeye normalde mutfağa sokmuyorun onu mutlaka bisiy kırıp döküyor yada kendine zarar veriyor . Çok hiperaktif çocuk neyse ağladı bende gelicem diye aldım içeri mikserin başlığını aldı çekmeceden oynuyordu mutfakta çok sıcak oluyor cami açmıştım arkamı dönmele bir anda fırlattı camdan aşağıya üstteki kadınla çocuğu çöp atmaya çıkmış tam ordan geçiyordu bir baktım kadın aşağıda çocukla elim ayağım boşaldı Allah korudu bir yerlerine denk gelseydi ne yapardım ben . Bunun açıklaması da olmaz . Ağır birşey aglayamaktan helak oldum korkudan Allah'tan denk gelmemiş onlara mikserde gitti . Mefta oldu.
Allah'ım ben napicam bu çocuğu hiç laftan anlamıyor hapis hayatı yasattiriuor bize ne cam aça biliyoruz ne kapı bütün kapılar kitli her gün camlar öyle dışarı cikaramiyorum ikizler ellerinden tutturmazlar bağımsız yürümek isterler . gerçekten çok bunaldım artık kendimi ben aticam camdan o dereceye geldim .