0 oy
2,417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (234 puan) tarafından
İnsan her iki meyveden de tatamak istiyor tâbi öncelik sağlıklı ve hayrili evlat olması sonuçta bu zamanda fazla çocuk da  olmuyo bildiğiniz denediniz erkek bebek için okunacak dua var mı ya da yöntem falan 

71 Cevaplar

0 oy
(1,737 puan) tarafından
Cinsiyeti belirleyen erkek yani bi işe yarayan yöntem var mi bilmem canim benimde oglum yok 2 kız şükür 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlişki hergece olmalı bence

Kızda tam tersiya tabi herşey allahtan 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Belki snn için erkek evlat hayırlı değildir Allah korusun rabbim alnına ne yazdıysa o olur sınırları zorlamayın
0 oy
tarafından
Allah gönlüne göre versin canm benim de Bir kızım var . Bir çocuk daha düşünürsem öncelikle sağlıklı olmasını dilerim ama ben de erkek olsun isterim . İki meyveden de tatmak isterim . 
(234 puan) tarafından
Aynen öyle canim Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla
0 oy
tarafından

Kız çocuğu için muhtemel yumurtlama gününden 2-4 gün önce ilişkiye girilmeli, servikal mukusun en bol olduğu dönemde ilişkiye girilmemelidir. Erkek bebek için en uygun ilişki zamanı yumurtlamadan 12 saat önce cinsel ilişkiye girilmelidir.

0 oy
(2,608 puan) tarafından
Duayı anlarım da yöntem saçmalığı ne ya
0 oy
(236 puan) tarafından
Ne kadar doğru bilemem eskiler hep der ilişkiden sonra sağ tarafına uzanarak yatmanı söyler rabbim gönlüne göre versin başta hayırlı ve sağlık evlat olsun 
(234 puan) tarafından
Amin canım seninde inşallah
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Ayrı bir duası yok bence aç ellerini Rabbinden işte...o da gönlüne göre versin inşallah.
(234 puan) tarafından
Saol canim Allah razı olsun
0 oy
(43 puan) tarafından
Ben ovulasyon testi ile kullandım testim pik yaptiginda tek ilişki ile hamile kaldım ondan önce fitil kullandım eşimde keçi boynuzu pekmezi tüketti bol dua ile Allah nasip etti 4 kızdan sonra erkek bebek bekliyorum Allah tüm isteyenlere hayırlısı dan versin 
(35 puan) tarafından
Canm senin pik ciktiginda kaç saat sonra ilişki oldu bide sadece pik olduğu gub mu oldu ertesi günü de oldumu yumurtlma gününde iki gün üst üste olsn yaziyr bazı yerler
(43 puan) tarafından
4 saat sonra tek ilişki oldu sabah tekrar test yaptığımda siliklesmeye başlamıştı
(35 puan) tarafından
Tek ilişki mi olması lazm tam koyu olduğu gün olması lazm demi pik olunca ne zmn çatlıyor acaba yumurta
(43 puan) tarafından
Ben uzun zamandır test yapıyorum kendi mi takip ettim yumurtam pik yapınca ne kadar sürede çatlıyordu biliyorum en az 3 ay önceden test yapmaya başlarsan kendini bilirsin genelde erkek bebek için tek ilişki öneriliyor
(35 puan) tarafından
Anladım canm bende iki ay yaptım aslında ilk bebeğimde birinci gün baya koyu çıktı ikinci gün daha silikti ikisi ilke göre gece başlamıştı kasık ağrım ağrı olunca çatlıyor sanırım
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Bilmiyorum ama post açan kişinin düşüncesi çok masum gelmedi bana. Biri yorum yapmış ben de kız istiyordum ikisi de erkek oldu diye. O da keşke bnm de olsaydı yazmış. Klasik erkeği üstün gören kişilerden biri olduğunu düşünüyorum. Bnm de kızım var bir tane daha olsa erkek olsa diye içimden geçiririm isterim orası ayrı doğal. Ama açıkçası buraya post açacak ya da araştırıp kafama takacak kadar erkek erkek diye tutturmam. İnşallah erkek olur Allah'ım diye dua ederim içimden geciririm o kadar. Öncelikle sağlıklı olsun...
(234 puan) tarafından
senin yorumun daha masum sen sanki  istemiyorsun erkek çocuk gibi konuşuyorsunuz keşke dememdeki sebep Rabbim bana da nasip etse anlamında içiniz fesat demek ki sizin ki böyle düşünüyorsunuZ yorum yapmak zorunda değilsiniz hele de insanları kırmak hiç değilsiniz çok çok yazmasın olur biter
(1,304 puan) tarafından
Erkek olsaydı kız isterdim. Herkesin istemesi normal ama seninki pek masum gibi gelmedi yani ille de erkek der gibisin kafana bu kadar takma yahu dua et geç Allah verirse verir sonuçta. Bence sen ilki erkek olsa kız olsun diye bu kadar diretip dua aramazdin.sende onu hissettim hissettiğimi söylüyorum..
(234 puan) tarafından
Bacım hele git işine gücüne bak yaw derdin bn mi oldum başka sıkıntın yok mu çok çok diyeceğin Allah gönlüne göre versin de geç niye bu kadar sana sıkıntı oldum anlamıyorum masum olup olmadığını sen sorgulauamazsin o ancak benimle Allah arasındadir ki bu da seni hiç ilgilendirmez hislerin de sana kalsın
(1,304 puan) tarafından
Peki sen niye Allah gönlüme göre versin diyip geçemedin :) bu kadar arayışa derde düştün pes doğrusu sen kendini kandırmaya devam et

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 551 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,237 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,192 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Dilan55 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,162 göst.