Psikolog olmayı istiyordum ama öğretmen oldum
Hemsire olmayi cok istemistim.
Hep Vali olucam derdim simdi evi yonetemiyorum
Ay ben kucukken cok.dans edermisim babamin karsisina gecer kivirirmisim babama da dansöz olacam ben derdim sonra buyuyunce savci olmak istedim universite okuduk bosa ev hanimiyim.simdi malesefki
Ben öğretmeni olmak istiyorum diyodum ama anasınıfı öğretmeni derdim hep sorduklarında sonra kız meslek okudum ben istmeden bolumum çocuk gelişimi oldu yaptığım için aklımda kalmiycagi için mutluyum
Sekreter :dd
Oyuncu olmak istedim hep. büyüdükçe nasıl bı meslek olduğunu farkettim sanırım ondan vazgeçtim..
Polis sınavlara girecektim orta okulda, sınav başvularında ilk kuralın boy olması... Ve sonra hayallerimin yıkılması. Aslında bence kısalar daha hızlı koşar anlamıyorlar, anlatamıyorum Sonra hemşireliğe gireyim dedim o liselerinde sınavı kaçtı (iyiki kaçtı diyorum tabi şimdi) Veee en son Çocuk Gelişimi ve Eğitimi İyikimm ❤️❤️❤️ ben buymuşum zaten ama Poliste güzel olurdu benle 1 cm le kaçırdım diyeceğim ama baya yalan olur heheehh
Annem gil senden çok iyi parasız avukat olur diyordular ama ben sağlıkçı olmak istedim anca eczacı kalfası olabildim
1,493,260 soru
24,398,854 cevap
349,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın