:)))) sevgililer günüydü eşimle tanışalı bi kac hafta olmuştu evlenme teklif edeceğini tahmin ediyordum buluştuk yemeğe gittik ben yemekte eder die düşündüm ama etmedi kahve içmeye gittik orda da etmedi galiba etmicek dedim ustelemedim olayı neyse tatlı aldik bizim burda nehir kenarı bi park var oraya gittik ama kalabalıktı inmedik arabadan sevgililer günü olduğu için heralde oturduk yedik içtik sohbet ettik geri dönmemize yakın esim indi barajdan gül buketi getirdi ama çok güzel bir buket ben sevindim teşekkür ettim filan ee notu görmedin dedi nota baktım güzel bi yazı var altında da gunesligi indirir misin yazıyor indirdim kucağıma bi not daha düştü onda da güzel bi yazı altında montunun cebine bak yaziyo yine bi not yine güzel bi yazı:))) altında torpido yi ac yaziyo açtım bi not üstünde hayatının geri kalanını benimle paylaşmak istermisin yaziyo arkasında da yüzük kutusu ve yüzüğüm yanında da bi bileklik almış yüzük teklif için bileklik sevgililer günü içinmiş:) belki cookk şatafatlı değil ama çok mutlu olduğum bi gündü simdi 6 senedir evliyiz ve iki çocuk sahibiyiz