0 oy
279 göst.
Diğer kategorisinde (377 puan) tarafından
2 buçuk yaşında oğlum var. Hala daha beze yapıyor. Alıştırmak istiyorum ama korkuyor kaçıyor. Gün içinde bezi açık altında. Çişini yaptığını görünce bezimi bağla diyor. Tuvalete çiş için kesinlikle girmiyor. Başka biseye yaptırayım diyorum kaçıyor. Benimki gibi çocuğu olan var mı varsa neler yaptiniz veya yapıyorsunuz.? 

5 Cevaplar

0 oy
(122,361 puan) tarafından
Daha hazir degil demekki buraz daha bexle
(377 puan) tarafından
Bekliyorum valla ne yapayım
-Reklam-
0 oy
(379 puan) tarafından
Benim kızda 2.5 yaşında dün başladık şu şekil başladık sabah altına kaka yapmıştı bezi degistirdim takcamdimki hayır bezi istemiyorim dedi bezimiz bitti dedi iyi dedim hazır olmuş dün bir sabah burda akşam altına işedi gris8ni wcye yaptık ama bugün 2 kez yere yaptı daha tuvalete yapmadı ınsallh alışır canım bu yaz değil önümüzdeki yaz başlarsak büyük olurlar yaşları geçiyor 
(6,438 puan) tarafından
Seninki konuşuyor benimki herşeyi anlıo bazı kelimeleri çıkartıo sadecr
(377 puan) tarafından
Benin oğlan tuvaletten korkuyor. Hadi oğlum cisimizi yapalım diyorum kaçıyor. Bezine yaptığı zaman söylüyor ediyor ama iş tuvalete gelince kaciyor. Bakalım ne yapacağız. Tuvalet işi zor
(379 puan) tarafından
10 gün önce beim k8zda ağlardı kap8da lazoml8ga oturmazdı aradan 15 gün geçti ağlama falan kalmadı
(377 puan) tarafından
Inşallah benimkide unutur su ağlama isini
(6,438 puan) tarafından
Çıkarıdm altını bugün çişi mutfağa kakasını yatak odasına yapmış alışır mı ya 2 buçuk yaşında tam konuşamıo bi kaç kelime çıkartıo
(377 puan) tarafından
Bizimkide söyledigi halde yapmiyor
(6,438 puan) tarafından
Off hamileyim mide bulantıları başlamadan öğrensin istiyorum ağırlaşırsam öğretemem ev yemek çamaşır kızınm yeni bebek derken fırsat bulamam kaynanamda yardım etmio 7 çoçuğu nasıl alıştırmış hatırlamıomuş
(377 puan) tarafından
Işte benimde 2 tane biri 8 aylık ikisine birden bez yetismiyor. Her şeyin fiyatı almış başını gidiyor
(6,438 puan) tarafından
Ay bide mamaya da geldi bunu mamayla büyüttüm bari sütüm olsada mama derdi olmasa pi paket bez o da bimden 75tl 32lisi
(377 puan) tarafından
Allah herkese yardım etsin. Bizde 85 e alıyoruz. Ben toplu alıyorum internetten öyle uyguna geliyor çünkü
(6,438 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından

image

:)) bunu uygula bi
(377 puan) tarafından
Tuvalete çiş yapmaya girmeye korkmasa yaptıracam da korkuyor. Klozet kapalıyken girip üstüne oturuyor diğer turlu kaçıyor:) teşekkür ederim
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Aynı yaşta ve bugün çıkardım sabahtan beri peşimdeyim sana bunu yazarken mutfağın kapısının önüne işedi
(377 puan) tarafından
Korkmasa alışsa yeter ki ona da raziyim temizlerim geçer
0 oy
(2,191 puan) tarafından
O korku oluyor çoğu bebekte yeni bir duruma alışana kadar ,benim kardesimde çok zorlanmisti , psikologa danismistik iki sebebten oluyormuş birincisi vücudundan bir parça kopuyor saniyormus bebekler korkuyormus ikincisi anne çok otariter olursa bende bu şekilde kendi otaritemi koyarım diye yapmayan bebekler oluyormuş benim kardesimde çok zor alışmıştı bir gün bir çizgi film izliyordu cizgi filmde kardeşi bebek tuavlete yapmayı öğretiyorlardi bebek bile tuvalete yapıyor bende yaparım dedi ve gitti yaptı kardeşim öncesinde bizimkide ağlıyordu çok koruyordu çizgi film sayesinde öğrendi öyle bir şeylerden destek alabilirsin bizde işe yaramıştı canım 
(377 puan) tarafından
Kukuli pepe felan izliyoruz anlatıyorum ama bakalım. Deneyeceğiz yine. Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 137 göst.
30 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Elif.28 (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 109 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde duygudemirbag47 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 334 göst.

403,435 soru

12,085,855 cevap

36,374 kullanıcı

...