0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuzenim tercih bölümüne lisans sosyal hizmet eklemeyi düşünüyor. Kpss atama puanı olsun atama kişi sayısı ve maaşı nasıl? 

Bu bölümden mezun olan varsa önerir mi 

Cevap gelirse çok sevinirim. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Deran abla☺️❤️☺️❤️☺️☺️görürse gelir
tarafından
Umarım görür o zaman :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post öne çıksın 
0 oy
tarafından
İyi günler kızlar 
0 oy
tarafından
Ben değil de eşim o bölümden mezun. Bu sene atandı 87 puanla. 140 kontenjan açmışlardı girdi. Ama genel olarak iki senelik bine yakın alımları bazen bin beşyüz oluyor çok şükür maaş 12 bine yakın işide aşırı rahat 
tarafından
Yani lisans kpss de 85puan demek 120 sorudan 90net gibi bişi yapmak demek yapabilirse yapsın bu her bölüm için de geçerli. Ama bence sağlık bölümleri de iyi olur iki sene önlisans okuyup önlisans KPSS'de de atanabilir daha kolay önlisans. Rica ederim. Tercih için bı rehber öğretmenden yardım alirsa belki yeni ve alımı iyi bölümler de vardır onları da yazabilir hakkında hayırlısı olsun inşallah
tarafından
Kendisi iki yıllık çocuk gelişimi okudu. Dgs ile lisans tercih etmek istiyor.  O yüzden tercih bölümleri kısıtlı ve dediğin gibi 90 net yapmak çok zor sayılır sıkı çalışması gerekiyor. Rehber ogretmenle konuşmayı düşündü ama DGS olduğu için bilemedi.
tarafından
Hı anladım dgs ise bence öğretmenlik türü varsa onu okusun okul öncesi öğretmenliği bunlar çok aranıyor mesela
tarafından
Evet var puanı çok yüksek kuzenim beş puan ile kaçırdığı için sosyal hizmeti düşünüyordu
tarafından
Hı anladım hayırlısı olsun inşallah herşey kpss artık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 103 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu