+1 oy
621 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Vallahi kocalarımıza sahip çıkalım gerçekten Cevriye hanımın dediği gibi senin yüzüne bile bakmadığın adama bıraktığın an kaparlar diye Fikret de Çok suratsız ama yani hiç kendine bakım yapmıyor yani sürekli bir suratsızlık içinde Tahsin de ne oldu tabii yeteri varsa yeteri var dedi gitti şarkıcıyla beraber oldu gece Vallahi bu diziler hep gerçek hayatların alıntısı :)))))

20 Cevaplar

+4 oy
(4,383 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Adriana limanın Angelina Jolienin aldatıldığı şu dünyada bakımsız kadın aldatılıyo algısı kalmamalı bence canım ya.. 
(20,038 puan) tarafından
Helal
(4,383 puan) tarafından
Dimi ama canım :)
(24 puan) tarafından
Nokta atışı.
-Reklam-
+2 oy
(5,483 puan) tarafından
Tahsin salağın teki, bu kadın senin 3 çocuğunu kabul etmiş, gudubet ananı idare ediyo sen git karıyı aldat. pisssssss
tarafından
Aynen ***** tabi ama fikrette biraz suratsız
(5,483 puan) tarafından
Yıllardır suratsızdı zaten, bilerek evlendi kadınla
tarafından
Aynen erkek milleti iste pislik
tarafından
Fikret suratsız değil sadece gururlu  ve asil bir kadın
+2 oy
tarafından
Sahip çıkalım çok saçma geliyor bana manken gibide olsan içinde varsa kapı arkası bile yapar ruhun duymaz bence. Allah şeytana uydurmasın eşleri:))
(1,748 puan) tarafından
Aynen evde mi bağlicaz
+1 oy
tarafından
Erkekler ne yapıyor karım beni aldatmasın dıye kadına yuklensın anca boyle algılar cok kızıyorum ya cıdden ınsan kendı degerını kendısı belırler yapmayın boyle seyler 
(20,038 puan) tarafından
Helal yağmur. Tahsin kazak gibi olmuş göğüs killariyla çok bakimliydi çünkü. Neymiş kadın bakimsizmis
tarafından
Aynen oyle Allah askına tamam bakımlı olmak esını kendıne cekmek vs. kadına da erkege de sorumluluk yapılmalı zaten ama hıc duymadım adam kndıne bakmıyor dıye karısı baskasına gıtmıs diyeni hatta kadın  ne sebepten gıderse gıtsın kocası aldattığı ıcın kadında gıdıp aldatsa bıle kadın o.... damgası yiyor erkege gıren cıkan bısı olmuyor sınır bozucu
(20,038 puan) tarafından
Ama bunu yapan da hep kadınlar. Dikkat ettiyseniz burda bı çok kadın öyle düşünür. Kadın kocasını kendine bağlamak zorunda gibi konusurlar burda. Halbuki bence gerçek mutlu evliliklerde her iki taraf da eşini mutlu etmek için gerekli ne varsa yapar .
tarafından
ınsan olan boyle yapar olamayan karsıya yıkar ıste suclu arar
tarafından
Sadece kadında bitmiyor erkekte de bitiyor Kızlar ben sadece dizi üzerinden anlattım Ama gerçek hayatta Tabii ki de böyle değil tabii ki de hem bayan hem erkek kendine bakacak sadece iş bayanda bitmiyor bayan ne yaparsa yapsın erkeğin gözü zaten hep dışarıda bu hayatta Shakira'nın bile aldatıldığı Adriana Lima'nın bile aldatıldığı dünyada yaşıyoruz Yani aldatılmak Tabii ki bakın meselesi değil ben post sahibi olarak sadece diziyi anlattım ama gerçek hayat ne yazık ki böyle değil dünyanın en güzeli de olsa gönül yine Affedersin boka da gider Ota da gider
+1 oy
(888 puan) tarafından
Bu tarz diziler zaten toplumun ahlakını bozdu 
tarafından
Kesinlikle
tarafından
Artı sana gelsin bacım
0 oy
(8,825 puan) tarafından
gıtı valaha bende ona bakıyom
tarafından
Bende d
0 oy
tarafından
Dizi uzerinden degil ama bu aldatma isinin kadinla alakasi yok ki .Tamamen erkekle alakali bi sorun. Allah öyle imtihan etmesin.
tarafından
Aminnn aminnnn
0 oy
tarafından
Fikret kurban olsun o Tahsin 3 çocuğuna gudubet anasına sesi çıkmadan bakıyo Fikret

Ayrıca erkeğin şerefsizliğinii kadının bakımsızlığına bağlamamak lazım bakımlı kadınlar hiç aldatılmıyor sanki 
tarafından
Pislik erkekler
0 oy
(916 puan) tarafından
Ama bilerek olmadı kiiiiiii sksksksksj

Şaka bir yana romanda zaten Fikret aldatılıyor ve Tahsin çok kötü biri filmde daha fazla trajedi yaratmamak için tahsin'i iyi gösterdiler
tarafından
Romanda aldatan fikret mi D D
0 oy
(135,108 puan) tarafından
Hangi kanalda suan
(4,383 puan) tarafından
Kanal d canım
(135,108 puan) tarafından
Dur aciyim
0 oy
(20,038 puan) tarafından
Tabi Tahsin de Kıvanç tatlitugdu çünkü. Fikret hiç de bakımsız bı kadın değil ayrıca. Tahsin kazak gibi killariyla utanmadan aldattı karisini daha da kocayı elde tutmaktan bahsediyolar hala
0 oy
(650 puan) tarafından
Tahsin kendi tipine baksın bence para desen para yok tip desen tip yok 3 çocuk artı anası da cabası öpsün başına koysun fikreti 
tarafından
Fikrete de zorla gel evlen demediki :)
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Fikret bal gibi kadın bence güzel akıllı uyumlu becerikli. Aldatiyorsa Tahsin kendisinde suç arasın. 3 çocuğa ve o kaynanaya bakan üstüne çocuk doğuran uyumlu güzel fikreti bile aldatiyorsa Tahsin kendini sorgulasin o aldattığı kadın baksın şimdi cocuklara ve anasina
0 oy
tarafından
Bakımla ilgisi yok karakterle ilgisi var erkek karaktersizse sen dünyanın en güzel kadını ol yine aldatilirsin
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Tahsin de Tahsin olsa sevimsiz adam 
tarafından
Erkeğin çirkini olmaz :) derler eskiler
(4,268 puan) tarafından
Gayette olur çirkin işte:))
0 oy
(18,357 puan) tarafından
Ben fikretin yerinde olsam huni ile gezerim üç üvey çocuk, hiç susmayan bir kaynana, her günü olay bir aile, napayim annem idare et  deyip işin içinden çıkan bir koca Fikret iyi dayanıyor 

Dıpnot:  Kadınlar bakımsız olduğu için aldatılmıyor erkekler s.refsiz olduğu için aldatıyor ! 
0 oy
(1,329 puan) tarafından
Kaç senelik bu dizi gerçekten bikmadan nasil sürekli izliyorsunuz gerçekten merak ediyorum yanliş anlama zevk meselesi hani merak ediyorum o yüzden 
0 oy
tarafından
Bakımdan çok her olayda anasına gitmesine sinir oluyordum elinden telefon düşmüyordu
tarafından
Evet aynen ama fikrette bile bile evlendi yani elinden telefon dsmyor surat 2 karış soguk kocasına tatlı söz sylemej yok don aynı
0 oy
(7,484 puan) tarafından

Valla hep kadinlar suclu canim nedense. Suratsiz bakimsiz. Ula fikret onun cocuklarina bakıyor anasina katlanıyor. Yuzu gulmese bile onun hatrina insan bunu yapmaz. Yani gunumuzdede oldugu gibi her halti yiyen erkek suclu yine kadin :ermm:

0 oy
tarafından

3 çocuklu dul Tahsin bile Fikoyu aldatıyor ise bu hayat bize neler yapmaz her izlediğim de ne beddua ediyorum :D

tarafından
E fikoda biraz cilvelensin bak o kadın cilve yaptı adamı aldı d.d. d d. Tahsiş son tel konusmalarında fikoya eeeh yeter be dedi naparsan yap dedi .d.d.d sonra cilveli naciye geldi aldı elinden şaka bir yana ds allah kimseye yasatmasn

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 497 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 358 göst.
0 oy
12 cevap 317 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.

410,763 soru