0 oy
416 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (72 puan) tarafından
Denize gidicez 2 yaşında mayo bez bitmiş hiç takmasam sorun olur mu ya da normal bez mi takayim

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

takmazsan sıctıgı an denızı *** goturur rezıllık bence :D

(72 puan) tarafından
Yani altında şortu olacak elbette
tarafından
kaka sortta kalır mı sence o suyun ıcınde cocugu pıslık ıcınde bırakırsın normal vefzde sıser agırlık yapar sudan keyıf alamaz
(72 puan) tarafından
Yani mayo bez bakayım o zaman da etrafta market de yok
tarafından
Ya birisi o kakali suyu yutarsa shshhdhd  bu arada ben de antalyadayim .Denize gitcez yarın içim kalktı hee
-Reklam-
0 oy
tarafından
Takmalısın bence ya mikrop kapmasın denize herkes giriyor 
(72 puan) tarafından
Evet benim de aklımı o çok kurcaladi ya
0 oy
(20,862 puan) tarafından
Ben mayo bez bittiğinde normal bez taktım. Çok sarkiyo içine su aliyo. En son çıkardım artık şortunu giydirdim. Bence denizde kakasını falan yapmaz. Ben daha hiç ne denize ne habuze girdiğimizde mayo bezinde kaka görmedim. Çıkınca yapıyorlar bence. 
(72 puan) tarafından
Yok bende hiç kaka yaptigini gormedim zaten aşağı yukarı yapma zamanları da belli yemekten sonra yapar genelde de mikrop olayından korktum acikcasi
(20,862 puan) tarafından
Neden mikrop olsun ki. Zaten mayo bez de içine su geçiriyor ki. Mikrop olacak olsa bezliyken de olur yani.
0 oy
tarafından
Tuvalet eğitimi varmı ??? Yani yoksa  mayo bez takın sonuçta denize bilmeden istemeden çişini, kakasını yapabilir 
0 oy
(482 puan) tarafından
Ben denize giderken oğluma hadi kakani yap suya gireceğiz  orada kaka yaparsan doğru olmaz dedim yavrum bi saat içinde kakasını yapmıştı. Sonrada lc den aldıgim mayo şortu giydirip götürdüm denize :)
0 oy
tarafından
Bence popişi kapalı olmalı mahremiyet açısından normal bezde acaip şişer külot yok mu yaninda
(11,819 puan) tarafından
Zaten açık kalacak dememiş şortunu giydireyim mi bezsiz demiş :D
0 oy
(581 puan) tarafından
Kesinlikle takmalasn hele ki kız çocugu ise direkt enf kapar. 
0 oy
(10,586 puan) tarafından

Ben deniz şortuyla soktum hep bezsiz hiç kaka yapmadı denizde zaten kaka yapacağı Zaman belli ediyo tutunacak yer arayıp comeliyo:D

0 oy
(6,164 puan) tarafından
10.5 aylik oğluma mayo ile soktum minak mayosu vardi bez de bez mayado almadim  lwc den mayo aldim   kaka da yapmadı denizde kaka yapan çocuk görmedim hayatim boyunca:)
0 oy
(7,809 puan) tarafından
Kaka yapmadığı sürece sorun yok (θ‿θ)
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Çocuklar şu ara denizden enfeksiyon kapıyorlar haberin olsun ona göre karar ver 
0 oy
(449 puan) tarafından
Benim kizimda 2 yasinda ben hic takmadim mayo bez tuvalet ssatlerinde disari cikarttim disarda yapti sonra girerken yine cikarttim ...  
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Bence takmalısın
0 oy
tarafından
Ben birkaç kere gittim sadece sort vardi altında bez takmadim 
0 oy
(263 puan) tarafından
Suyu görünce kesin işer kendi de yutar mayo bez şart 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 472 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 220 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,994 soru

23,687,838 cevap

310,697 kullanıcı

...