Kizlar bu gece sohbeti olsun :) kayinvalidenize tek ne kadar sıklıkla gider ararsiniz :) esiniz mi daha sık gider..
Aynı evdeyiz malesef ki :)))
Ayda bir bazen 2 3 haftada bir gidiyoruz eşimle sadece cünkü 1 bucuk saatlik uzakliktalar aslinda cok uzak degiller :) ama olsun mesafeli olmak her zaman iyidir
En son iki ay önce gttm zaten 1 hafta oldu doğum yapalım. Daha gitmem haralde
Ayda 1 belki oda
Tek gitmeye fırsatım olmuyo doğum yapmadan önce nerdeyse her hafta :S
Uzaktayız senede 1 gidersek gideriz bu sene de gidemiycez hem ben yeni doğum yapmış olcam hem eşimin izini ramazan ayına denk geliyor okula giden kızım var o yüzden bu sene gitmiycez
Her hafta maalesef gittiğimizde huzur verseler barii o da yok :-(keşke ayda bir gidebilsek
Ayrı olsam gitmem malesf aynı evdeyiz :/
2 gün gitmezsek 3. Gün mutlaka gideriz
Ayni mahalledeyiz gebeligim riskli gecti omcesinde haftada iki flan giderdim oda bana gelir tabi ama riskli olunca yurumeyim die tek cikmaym diye esimle gitmeye basladim haftada bire iki hadtaya flan cikti dogumdan snra haliyle bebek var soguk 3 aydir 3 kez flan gittim o gelip gider sagolsun boa birakmadi hic destek oluyo bana 40 cikana dek nobetlese baktik ogluma :)
Haftanin en az 3 günü beraberiz. 2 gun gitmesek arar hemen sesiniz cikmafi diye :))
valla kaynvalimdemlerin bi ayağı bizde haftanin yarısi bzdeler kısın genelde onlar gelir yaznda biz haftalık izinde gideriz ankaranin koyundeler sobali kışın gidemiyoruz kizim var bide hamileym yazn iyi oluyo ama
Keske gurbette olmasak hergun gitsek. Cok seviyorum kayinvalidemleri cok sukur :)
kayınvalidem gil köyde ayda yılda bir gidiyoz gittikmi kalıyoz baya bama görümcem ümreye gidince buraya gelmişlerdi 1 ay kadar kaldı hergün gittik burda olsalar öle olacak demekki iyiki burada degiller
Hic gitmem hic aramam valla arasa ayda yılda bir arar konusuruz o kadar
Yılda iki defa :) uzak olduğu için aynı zamanda kendi aileme se öle
Ayni binada olduğumuz icin hergunn :))))))
Haftada 1 yada 15 gunde br gderz haftaici okulumz oldugu icin bi haftasunu benm aileme dger haftasnu kaynwalidme ayarlarm ikisde 1 sokak ileride oturuyo:):):)
biz farklı sehirlerdeyiz tek hiç gitmiyorum şimdi oğlum oldu çağırıyorlar ama gitmiyorum gitmem de esimle de senede 2 kere
413,049 soru
12,435,765 cevap
45,798 kullanıcı