0 oy
260 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,632 puan) tarafından
Kızlar geçen sene hamileydim yazin devamli dışarı çıkardık eşimle. Ama bu sene hiçbir yere götürmüyor:( Annesi babası bizim gezmemize laf etmişler.  sürekli evdeyim sıkılıyorum daraldim bunaldim el alem ne der diye diye eve hapsolduk 

15 Cevaplar

0 oy
(14,496 puan) tarafından
Fırsatım olmuyo ko çocuklarla markete çıkamıyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende 4 aydır eve hapis oldum keşke ayaklanabilsem de gezsem hiç elalemi dinleyip de kendimi eve kapatamam bence esinle güzel bir dille konuş bu konuyu
tarafından
Öyle kuzu ☺️❤️insalah gösterir ama bence kizzz
tarafından
Hadi bakalım post açarım 4 yada 4 buçuk gibi öğrenirsem eğer
(14,496 puan) tarafından
Kesin erkek esmaaa :D
tarafından
Kesin kizzzz sjj
tarafından
Hahahaha bide göstermiyor muş kendini kesin benim başıma gelir kesinnnn
0 oy
(3,075 puan) tarafından

Esim arabanin depoyu fuller bende 2 tane evladimla surekli gezmelere giderim :P esimde yurt dışında çalışıyor o olmayınca heryere kendim gidip gelirim 

(1,632 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Böyle hayatları böyle insanları asla anlayamıyorum
(1,632 puan) tarafından
Gel bir de bana sor altta yatan psikolojik baskıyı aile baskısını of of bitmez dertler...
0 oy
(8,018 puan) tarafından
Yeter ki gezme olsun bana çıkıyorum sürekli 
(1,632 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(14,420 puan) tarafından

Ne alaka yaa saçmalık bu 

Kocan beyde bunlara meydanmı veriyo :angry:

(1,632 puan) tarafından
Büyük saçmalık...
Anne babasının dediğine takılıyor maalesef
(14,420 puan) tarafından
Sen güzellikle yaklaş tatlım ailesini hiç karıştırma yoksa daha beter inat eder
Hem nereye gittiğinizi söylemek zorunda mısınız
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Arada bir çıkıyor çok nadir 
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Fırsat oldukça çıkıyoruz eşim evde durmayı çok sevmez hadi şuraya gidelim buraya gidelim der :) 
0 oy
(13,785 puan) tarafından
Dogum yapana kadar kendim çıkardım hep istediğim yere şuan 3 aylık çıkamıyorum ilk zamanlar zorladı şuan da gündüz sıcak hava akşam üzeri rüzgar çıkıyor 
0 oy
(8,057 puan) tarafından
Bizimkiler de laf eder ama Allahtan eşim takmaz her haftasonu dışarıdayız. 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Kendimde gezerim eşimle de gezerim. Dün canım sıkıldı oğlumla avm ye gittik mesela. Elalem ne der diye yaşamıyoruz bu hayatı. Kaldı ki gezmek terbiyesizce bi eylem değil onca terbiyesizlik yanında. Elalem önce buna baksın... 
(1,632 puan) tarafından
Rabbim akıl fikir versin ne diyim
0 oy
tarafından
Ben her gün çıkarım eşim olmasa kızımla çıkarız ama bir haftadır gezmeye hiç çıkmadım sadece bir kez hastaneye gittim son günlerimdeyim çünkü eşim kızımızı çıkarıyor her gün 
0 oy
(14,130 puan) tarafından
Yani ben usenmesem hep gezeriz de ben iki çocukla üşeniyorum yine de çıkarız ama
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Günde 3 kere cocukla mecbur cıkıyorum aksama eşimle beraber gezdırıyoruz seyehat falan dıyorsan onuda yaparız fırsatımız varsa.
0 oy
(1,435 puan) tarafından
Ay keşke ciksak bacim nerdeee 1 yasinda bebe var disarda asla durmaz sadece arabayla hareket halindeysek sesi cikmaz. E gaz olmus 12 lira nereye cikcaz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 425 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,549 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 30 göst.
19 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Berliz35 (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
28 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Bilmek lazim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 328 göst.
10 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde _GaRDeNYa_ (522 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,307 cevap

42,263 kullanıcı

Kategoriler

...