0 oy
178 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (32 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar birsey sorcam ben 4 gün önce epilasyona yazıldım çok aceleye geldim eve gelip arastirdgimda hiç memnun kalan yok paramı karttan peşin olarak çektiler hiç bir seyansim daha başlamadı iptal edebilirmiym ya paramı vermezlerse sorun yasarsam diye düşünüyorum 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah in verdigi bir nimet, kesinlikle git. 
(32 puan) tarafından
evet ama yorumlarda çalışanlar hep ilgisiz d9gru düzgün işini yapmıyor diye bir çok şikayet var
tarafından
o orayla ilgili bir sikinti o zaman ama cekmisler artik iptal ederler mi bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(3,358 puan) tarafından
İyide başkasının yapısıyla sen bir misin ki herkes memnun yaptıranlar Tüyle alakalı git ne güzel 
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Kaça yazıldın 

Konuş yazıldığın yerle taşınacam falan gelemem de uydur birşey paranı vermek zorundalar ordan henüz bir hizmet almadıysan 
(32 puan) tarafından
evet başka yere yazılmak istiyorum aşırı şikayet var 1600
(3,822 puan) tarafından
Bende yeni başladım ilk seans oldu 1300 e yazıldım 3 bölge şeklinde peşin
Size çok demişler ya
Git konuş bence sözleşme imzaladın mı
0 oy
(916 puan) tarafından
Benim gittiğim yerde de Allah biliyor belki bir yorum vardı gerisi hep olumsuz yine de gittim iyiki de gittim herkeisn yapısı farklı bacım çalışanla fazla mıy mıy olma yeterli ağır ol 
0 oy
(6,046 puan) tarafından
1hafta içinde iptal etme sansin var 
0 oy
(4,386 puan) tarafından
ben seans olarak veriyorum. toplu vermem imza da atmadim.
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Git konuş tatlım böyle böyle şüphelerim var de seni bilgilendirsinler 

Rahatlarsın

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 125 göst.
0 oy
0 cevap 131 göst.
0 oy
7 cevap 212 göst.
2 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzey19 (418 puan) tarafından soruldu

410,128 soru

12,331,660 cevap

39,223 kullanıcı

Kategoriler

...