Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kizlar bu durumda ne yapmak dogru
0
oy
359
göst.
12 Ağustos 2022
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Selam kizlar size bir sey anlatmak istiyorum bizim dugunumuzde babamin tarafindan bi akrabamiz geldi fatos ablam babamin amcasinin kizi bize para takti simdide sunlet dugunu yapicaklar ben 24 haftalik hamileyim doktorum uzun araba yolculuklarini yasakladi gitmek cok istiyordum ama gidemiyicegim babamgilde birgun onceden gidip kalicaklarmis esimde o gun nobette olucak pazar gunu yani yarindan sonra olucak eglence bende anneme ben gidemiyicegim erken dogum riskim var dedim annemde biz takariz 100 tl dglmi dedi esimde dedi 100 tlyi ben veririm babana bende istemediler onun yerine bebegime bir sey alicam bana ver 100 tlyi dedim tamam demisti simdide babam da sana taktilar 100 tl bana degil esin bana versin dedi durumu yoksa kalsin diyor bende esime bunu nasil soyliyim basta istemedi simdi istiyo birde bence onu babamin takmasi gerekmezmi evlenmeden once ne takarsa benim ailem o gelir ya hani
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
15
Cevaplar
0
oy
12 Ağustos 2022
poyrazaleyna
(
952
puan)
tarafından
cevaplandı
Kızma ama babanda 100 tl hesabını mı yapıyor takıversin ne olucak. Söyle baştan istemedin bende çocuğa kıyafet aldım parayla sen tak de
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bana evlendigimden beri bayramda bile para vermedi canim istememede torununada asla vermedi bari bunu odesin diye dusundum yanlis dusunmusum galiba bana borcunuz var 100 tl diyip durdu
12 Ağustos 2022
poyrazaleyna
(
952
puan)
tarafından
yorumlandı
Sorma benim annemde öyle. Doğum hediyesi telefon aldı birşey olunca diyorki telefonunu bile ben aldım:D
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yazik ya vallahi bakamiycaklarsa yapmasalar keske bir yuz tele icin hamileyim moralimi bozdular yazik olsun aileyiz derler birde
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
12 Ağustos 2022
Minikmeleklerim
(
7,793
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizde eşime takılanları kayınvalidemler bana takılanları annemler geri takıyor arkadaşlarımız taktıysa biz takıyoruz ama sizde adet nedir sen daha iyi bilirsin baban bi 100₺ yi kızından esirgerken utanması lazım ama diğer her takı iadeleri onlara kalır diye de öyle demiş olabilir
Düğünde takılarınız sizde kaldıysa sizin takmanız daha doğru olmaz mı
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Cnm esim ev kredisine yatirdi ama aynen bize kalmis oluyor ama esimin annesi ne taktiysa geriye onlar aynisini takti babam kimseye birsey takmadi ki bana gelsin bunuda odiyiversin bence
12 Ağustos 2022
Minikmeleklerim
(
7,793
puan)
tarafından
yorumlandı
Babanın saçma lafından snra kendin gönder 100₺ yi canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
ozgecangursoybursa
(
11,443
puan)
tarafından
cevaplandı
Dügünde takılanı gelin ve damat öder. Baban simdi takarsa baska kardesin varsa onun için takar onanda gelsinler diye. Ne diyim ki kuzum varsa verin babana üstünüzde kalamsın. Para da taktıysa 100 tl kafidir. Simdi benimde amca oglu evlenecek. Bende napayım durumum yok gram takcam.
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Cnm babam hic bana gelsin diye birisine birsey takmadi ki esimin annesi takmis esime hic sunun dugunune git bunu ode demediler benim babamla annem surekli bana git diyorlar hamile halimle
12 Ağustos 2022
ozgecangursoybursa
(
11,443
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım bizde oyle yani adetimiz. Amca oglu evleniyorya mesala simdi benim babam amcam bana dugunde ne taktıysa aynısını takacak. Benim taktıgımda benim cocuklarım evlenirken gelmesi için takıyorum.
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet bizdede boyledir ne taktiysan o gelir ama babam benim icin kimseye birsey takmadi yani onun takmasi gerekiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
100 TL dediğin ne ki baban ammada ayıp etmiş eşin sana verince git ver bilmesine gerek yok eşinin
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Dogru diyorsun cnm ama kafama takilan şu kayinvalidem herkese bir sey takmis esime onlar geri dondu ama benim icin babam kimseye bir sey takmadi ben evlenmeden once simdi takmasi gerekmiyormu ben kendim hamile halimla dugun dugun gezmeme ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
12345hg
(
352
puan)
tarafından
cevaplandı
Parayı siz kullandıysanız sizin takmanız daha iyi bence canım kendi babamdan biliyorum takıyla abime ev aldılar ama şimdi bütün borçları babam ödüyor
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Cnm durum şu ki esimin annesi herkese gidip bir sey takmis onlar geri esime gelmis esime annesi kalkipta sunun dugunune git bunu tak demiyor ama babam surekli annemle ikisi bana git diyyor hamile halimle nasil gidebilirim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
Oylesinebiriiste
(
1,370
puan)
tarafından
cevaplandı
100 TL'nin lafını yapan bir baba olabilir mi. Eşim çalıştığı halde babam haftada 2-3 kez 100-200 TL verir bana kendine harca diye. Hayret ettim doğrusu. Yerinde olsam götürür veririm parayı utanirlar belki
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hahshah cnmmm bu ne ki ilk cocuguma hamileydim beni babam hastaneye goturdu benzin yakiyor benim arabam eline cebine koyyda 10 tl ver dedi bende bir kisilik al 5 tl 10 tl cok gelir dedim yaaa 5 tl verdim
12 Ağustos 2022
Oylesinebiriiste
(
1,370
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah merhamet versin babanın yüreğine
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin cnm amin insallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
cevaplandı
100tl yi istemek nedir ya benemim esimin aileside senin baban gibi paralari oldugu halde surekli paramiz yok muhabbeti yapiyorlar ama sadece bize kizlarina gelince yapmazlar benim cocuguma bile onlara yaptiklarini yapmadilar bende arama mesafe koydum gitsinler diger torunlarini sevsinler
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen oyle cnm bende aynisini yapicam suan hamileyim ama agliyorum cok kalbimi kirdi sorun bir yuz tele degil kesinlikle onceden beni babam hastaneye goturdu benzin parasini istedi ne bicim ailem varmis cek cek bitmiyo
12 Ağustos 2022
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya seen evlenince el kizi oldun ondan yarin sana muhtac olunca hangi yuzle bakacaklar acaba suratina
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Bitanem ben annemgile giderken yemegimi yaparim ekmegimi alirim oyle giderim hep beraber yiyelim diye ama babam arkamdan demis ki buraya geliyo mutfak masrafimiz cogaldi ben ordan bir lokma bir sey yemedim evlendigimden beri 3 cesit yemek yapip goturdugum bile oldu 3 gun kaldiysam 3 gun goturduklerimi yedim diken ustunde oluyorum hep orda esim ailemi hic sevmiyo bu yuzden ogluma bayramda 1 tl vermisligi yoktur simdiye kadar esimin ailesi elinden geleni yapiyor onlardan Allah razı olsun ama niye kendi ailem beni disliyo ;(((((((
12 Ağustos 2022
Ezhu
(
800
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayy babana gicik oldum. Mumkunse annen size gelsin. En azindan esinin tarafindan yuzun gulmuş bizimkide gulseydi keske bos laf dinlemekten gina geldi
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Annem asla bize gelmez çünkü esim ona şoforluk yaparsa gelir bir tek surekli esin almaya gelsin beni diyor esim getirip goturur yoksa dolmusa para vermez canim o insallah Allah seninde esinin ailesine benimde aileme akil fikir verir de kurtuluruz uzulmekten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Düğünde takılan parayı altınları kayınpedere verdik biz,şimdi o ödüyor geriye.bana takılanları ben aldım onları biz ödeyeceğiz.bizde kim kullandiysa o öder.tabii ki bu devirde 100 lira para değil ama babanın durumunu da bilmeden bir şey diyemem
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Cnm babamin durumu cok cok iyi babaneme keyfiyen bir milyar para veriyor aylik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Babam bana o 100 tl nin hesabını yapsa sen takma ben onlara hesaptan gönderirim derim. Vall ayıp etmiş baban
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Canim dedigin cok mantikli bunu yapicam
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben olsam yaparım yani. Minnet etme boşver canım. Sen gönder
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Aynen cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
KİZLAR ESİMLE KONUSTUM O DA DEDİ Kİ ONLARİ BOŞVER SEN FATOŞ ABLANA DOGUMDAN SONRA CAY İCMEYE GELİCEZ DE DEDİ HEM GEZERİZ HEM EMANETİMİZİ VERİR OTURUR GERİ DONERİZ DEDİ EN MANTİKLİSİ DA BU OLUCAK BENİM İCİNDE BENDE ANNEMİ ARADİM ANNE SİZ TAKMAYİN BİZ HALLEDİCEZ DEDİM BABAMDA TAKİCAZ BİZ GİTMİSKEN DEDİ KARDESİMDE PARAYİ BİZE VER NE UZATİYORSUN DİYE BAGİRİYOR ARKADAN BENDE KAPATTİM TELEFONU FATOS ABLAYADA DOGUMDAN SONRA CAY İCMEYE GELİCEZ ABLA TMMİ DEDİM en mantiklisi bu olucak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
Whiteangell
(
2,610
puan)
tarafından
cevaplandı
100 TL hesabı yapılır mı ya birde baban bu
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Cnm oyle birde kimseye gidipte bir sey takmadi ki simdiye kadar bizim takmamizi bekliyor bunuda
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
denizimsi
(
7,449
puan)
tarafından
cevaplandı
Söyleme eşine bişey gizliden ver babana 100 TL yi. Annene de bunun lafını yap belki kızar babana.
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok cnm ne kizicak kizsa boyle bir seyi bile diyemezdi babam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Parayı verirdim, eşime de babam istedi demezdim. İçime sinmedi derdim
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Oyle cnm ama babam hic bir zaman yanimizda olmadi 100 tlyide versin yani bizhamet
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
Yaprak.k
(
13,119
puan)
tarafından
cevaplandı
Davetiye her ikinize de varsa ikiniz de takmalisiniz sen evlisin sonuçta bizde öyledir evlenince çocuğa da verilir davetiye annemler ayrı yapar biz ayrı
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok cnm davetyiye gelmedi bize
12 Ağustos 2022
Yaprak.k
(
13,119
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman yapmanıza gerek yok yani bilmiyorum bizim buralarda öyle oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kusura bakma ama baban ayıp etmis. 100 tl bi kg peynir parasi. Fakir mi olucak verse
12 Ağustos 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Hahah cnm aaaa olurmu ne diyorsunnnn o 100 tlyle 2 sene gecinicek ;))))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
227
göst.