0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (961 puan) tarafından
Kızlar ikizlerim için uyku eğitimi almayı düşünüyorum 3500 tl diyatı ama tereddütlüyüm işe yaramazsa diye. Alıpta memnun kalan var mı?

6 Cevaplar

0 oy
(386 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok pahalı.  Ben 2. 5 ay önce 800e aldım daha.  
(961 puan) tarafından
İşe yaradı mı
(386 puan) tarafından
Tabikide yaradı
(961 puan) tarafından
Ortalama ne kadar sürdü
-Reklam-
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Hangi eğitmen 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ne kadar çok pahalılanmış. Yazık çocukların kışlıklarını alırsın o paraya. Biz kendimiz yaptık valla gayet de başarılı ağlatmadık hiç hem de 
(1,370 puan) tarafından
Nasıl yaptınız
(13,316 puan) tarafından
Odasını ayırmıştık anne yanında sallıyorduk büyük yatağına geçiriyorduk. Kilidini kilitledik bak artık sallanmıyor büyümüşsün dedik. Ramazan bayramından sonra işte 21 aylık falandı. Büyükte gündüz odasına bırakıyorum ben yanında olunca şımarıyor. Uyku saati annecim diyorum yan odadayım seslenirken gelirim diyorum ara sıra sesleniyor bazen yanına gidiyorum bazen oturduğum yerden sesleniyorum ben buradayım diye. On on beş dakikaya uyuyor. Gece de ninnisini Söylüyoruz karanlık olduğu için korkuyor sanırım ağlamıyor ama sesleneniyor. Yanından ayrılmıyoruz eşimle dönüşümlü. Ortalama 20 dk da uyuyor. Bazen elimizi tutuyor. Anne yanını da kaldırdık 3 hafta oldu gözü de görmüyor. Hoş görse de yanıma otur ninni söyle büyük beşikte uyurum ben diye işaret ediyor. Şuan tam 23 aylık.
(1,370 puan) tarafından
Benim 3 yaşında oğlum hala ayakta sallanmak istiyor yanında yatincada uyuyo ama 1 saati buluyor uykuya dalması. Siz güzel yapmışsınız valla elinize sağlık
(13,316 puan) tarafından
Ayakta sallamayı 3 aylıkken kestim çünkü indirince hemen uyanıyordu.  Ne bileyim kendimizce birşeyler denedik biraz okuduk biraz ortaya gelişine. Yanına yatmak çok da sağlıklı değil zaten ağlasa da vazgeçmeyin zaten bebeler uykusu gelince ağlar diyor bazı eğitmenler.
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Sen karaliysan işe yaramama şansın yok. Eğitmen tecrübeli ve gerçekten yetkili ise fiyatı normal. Kimden alacaksın eğitimi,ben irlandalianne den almıştım.
(961 puan) tarafından
Onunlada görüştüm ortalama aynı fiyat Büşra diye bi eğitimciyi düşündüm en son
(4,958 puan) tarafından
Kendin kararlı ve hazırsan al bence. Hayat kurtarıcı.
0 oy
tarafından
3ayliken bırakıp çıktım aglamdan uydu 5.5 aylık yatağına kor kapısını orterim uyur bnce o kadar vermyn 
(961 puan) tarafından
Benim bebeğimin biri uykuya geçerken sinirden nefesi kesiliyor neredeyse uyuyan kardesinide uyandırıyor sonra ikisini uyutmak için uğraş
0 oy
(3,072 puan) tarafından
Ben kendim verdim eğitimi hatta oğlum kendi istedi gbi :) uyku saatine kadar yoruluyor yemeğini yiyor banyo saatli dir rutinimiz şaşmaz  bizim hep sanki bilirmiş gbi bide saate bakıyor oğlm anne cıp cıp diyor :) snra Bi beberon süt ılık hazırlıyorum elne veriyorm hadi yatağa iyi geceler der bize öper yatağan gider yatak odası karanlık olur bakarım dalmış çok nadir arada salladığım oluyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nazmiye 06 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 192 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde denizimsi (7,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.