0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
6 bucuk aylik oglum avakdo seftali var evde ne yapablrim avkadoyla ya bakiorm hep muzlu tarifler var fikir verirmisiniz bana  yogurdu bebe bskvsi unu irmigi vs. Seyleri var hep ama napcami bilemedim

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimsese tarif yokmu kizlar 
-Reklam-
0 oy
(3,397 puan) tarafından
Avakadoyu benimki hic yemedi. Irmigi pişirip soğumaya birakirdim. şeftaliyi de rendeleyip soğuyunca irmikle karistirirdim. Tadi yoksa bir kaşık pekmez koyardım. Boyle yedirtirdim.
tarafından
Oglum seviyor avakdoyu canim ama sade yemiyor  napsam diye dusunuyordum disarida cikamam suan
(3,397 puan) tarafından
Instagrama bakabilirsin ek gida tarifleri yaz illaki birseyler bulursun
tarafından
Baktm canim hep muzlu tarifler var
0 oy
(28,641 puan) tarafından
Yoğurda rendelee şeftaliyi ben öyle veriyorum elma haşladım havuç haşladım uyanınca veriyorum hatta 3 4 tane bebe bisküvisi ez içine doyursn 
0 oy
(907 puan) tarafından
Bebe bisküvi ez canım. İçine avakado koy ne kadar koyacaksan. Az yoğurt koy çok güzel olur 
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim oglum seviyor avakdyu ama sade yemiyor instgeamdan baktim hep muzlu tarifler var
(907 puan) tarafından
Benim oğlum çok sever. Ben dediğim gibi bisküvi ezerdim yoğurt avakado eğer tatsız ise çay kaşığı ile pekmez koyardım. Afiyet ile yerdi :)
tarafından
Cok sagol canim bunu denicem
(907 puan) tarafından
Rica ederim şifa olsun bebeğine.
0 oy
(3,397 puan) tarafından

Bir tarif buldum. Muzu ekleme diğerlerini yap. Muz yerine şeftali de ekleyebilirmişsin. 

image

tarafından
Tesekkur ederim canim cok sagol
(3,397 puan) tarafından
Rica ederim afiyet olsun severek yer Insallah ☺️

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 883 göst.
0 oy
5 cevap 179 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy