0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (1,369 puan) tarafından
Kızlar 1 aylık bebeğim var şuan karnı tok gazı yok yatağına yatirinca sürekli ağlıyor. 3 yaşında bir oğlum daha var oda ilgi istiyor yemeği var bunun yedirmesi var ne bileyim sürekli kucağımda tutamıyorum. Bazen yatırıyorum ağlıyor. Yanlış mı yapiyorum sizce aglatmakla omuzlarım ağrıyor kucağımda taşımaktan var mı benim gibi yapan

12 Cevaplar

+1 oy
(7,807 puan) tarafından
Tek başına bırakıp aglamasina izinmi veriyorsun yanlış mı analdim yoksa 
(7,807 puan) tarafından
Kucak istiyor annesi senin kokunu benimkide babasinda durmaz bn alır almaz susar kokunu istiyor senin
(7,807 puan) tarafından
Zor olmazmi kiz zombi gibi geziyom bazen : d
(14,144 puan) tarafından
Ben kendime maşallah diyim küçüğüm zorlamadi hiç beni abisi zor büyüdü ama ben ozaman yedirir gazını çıkarır sohbet eder yatırirdim ☺️
(7,807 puan) tarafından
Ohhh bnmde büyüğü çok usluydu maşallah onda girmedim zorlugu bunda gorcen kesin :D
(14,144 puan) tarafından
Benimde tam tersi demek:-)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy ağlamasın ama :( daha çok küçük seni istiyor annesi sen daha tecrübelisin zaten bilirsin de güvenli bağlanma için ilk zamanlar çok önemli.
(1,369 puan) tarafından
Bu yüzden içim rahat etmiyor benimde alıyorum sakinleştirip geri yatırmak zorunda kalıyorum yoksa büyük oğlum aç kalıyor onada yemek yapıp yedirmem gerekiyor
tarafından
Sling kullanabilirsin ben kullanmadım ama kullanıp memnun kalan çok kişi var. Hem daha küçük ya zorlamaz. Daha rahat uyuyormuş o zman.
0 oy
(800 puan) tarafından
Senin iki taneymis sling tarzi birseye alistirabilirsin kucakta durmak istiyorsa. Benim kizimda surekli kucak istiyordu gazlari bitmiyor ne kadar cikarsakta gazli oluyorlar 3 3.5 ay kucagimdaydi surekli aglamasin diye ugrastim cok zor oldu tabi
(1,369 puan) tarafından
İlk cocugumu hiç ağlatmadim büyüyünce acısını çıkardı benden şimdi sürekli ağlıyor herseye. Bundada başka çarem olmuyor yalnızım büyük oğlum acikiyor yemek yapıp yedirmem gerekiyor
(800 puan) tarafından
Tuh ya yardim eden biri olsa bu kadar zorlanmazdin aglatma desekte mecbura kalinca birakcaksin baska cocugunda var bende bundan cok korkuyorum 2.de bunun gibi olursa  senin durumuna duserim :(
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Ya sen bide tecrubelisin bilmen lazim daha o bir aylik seni istiyor seni ariyor ay nolur yapma ya 
(1,369 puan) tarafından
Biliyorum canım ama büyük oğlumda yemek yemesi lazım yemek yapmam lazım yoksa aç kalıyor eşim geç geliyor büyük çocuk olmasa yemek yapmasamda olur ama şuan mecbur yemek pişmesi lazım
(1,402 puan) tarafından
O zaman sling alicaksin baska caren yok
0 oy
(14,144 puan) tarafından
Derdi olmasa okdr aglaMz bence bende geçtim o zamandan yatırıyorum karni tok olunca yatydu
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Sling yada yenidoğan apartlı kanguru kullanacaksın yazık günah ağlamasın yavrun 
(1,369 puan) tarafından
Sling bakcam mecbur başka çare yok gibi
0 oy
tarafından
Çok yazan olmuş, sling kullanın rahat edersiniz. Hem elleriniz boşta kalır, hem Miniş sizin sıcaklığınizdan mahrum kalmaz.
0 oy
(301 puan) tarafından
Sling kullan
0 oy
(6,437 puan) tarafından
3 yaşındaki oğlun kendin yesin yemeği döke kalka alışır bebekte ağlaya ağlaya çatlar emzik ver zorlanıosan
(1,369 puan) tarafından
1 aydır uğraşıyorum emzik tutturamadim
(6,437 puan) tarafından
Yaa anne kucağı al o zman en rahat onunla edeceksin demekki
0 oy
tarafından
Yenidoğan slingler var onlardan alın. Önceden büyükannelerimiz bebeklerini giyermiş bu şekilde işlerini falan yaparken
(1,369 puan) tarafından
Evet bakicam bende
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Canım benim de büyük  3 yaşındayken,  bebek 1 aylıktı, yeri geldi sadece makarna yedik, Yeri geldi hiçbir şey yapamadım  tost yapti eşim, temizliğimi bıraktım Ama çocukları ağlatmak Hele ki bebeği ağlatmak Hiç uygun değil. Tek yaptığım şey ikisine yetmek ev işini, kadınlık bir kenara dursun sen annesin ikisini idare etmen gerekiyor,  ağlaması doğru değil.. Benim 3 yaşındaki de yemek yemiyordu aynı senin gibiydim Bu yüzden seni iyi anlıyorum ama bebeği Ağlatmaya hakkın yok bu şekilde

İlgili bir soru bulunamadı

412,664 soru

12,424,086 cevap

45,378 kullanıcı

Kategoriler

...