0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (842 puan) tarafından
Kızımı memeden bırakmak için sabır taşı önerdiler.aldim.ama nasıl kullanicam bilenler yardımcı olabilirim?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Berbat bir kokusu var bence biraz güzel yolla bırakmayı dene çocuk çok etkileniyor 
(842 puan) tarafından
22 haftalık hamileyim.qrtik bırakmamız lazım.
tarafından
Ben doğuma kadar emzirdim doğuma yakın biraktirdim kızıma
(842 puan) tarafından
Kızım emerek uyuyor bir gündüz uykusu bide gece uykusunda emerek uyuyor.gece uyanınca su veriyorum.onu da brakmak istiyorum canm çok acıyor.. bide doğan bebeginizn gelişimi kilosu nasıldı.herkes hqkka giriyorsun yok karnındaki gelişmez felan.....
tarafından
Oğlum tamı tamına 4.500 gram doğdu hastanede adı tombul bebek diye çıktı . Sağlıklı beslenirsen birşey olmaz . Bana doktorum sadece sen bitkin düşersin okadar dedi . Banada çok kişi emzirmeyi bırak artık ikisinede yaramaz dediler ikisinede yaradı
(842 puan) tarafından
Maşallah
-Reklam-
0 oy
(916 puan) tarafından
Canım iki ablama da önerdiler asla kullanamadılar biz bile kokusundan etkileniyorduk kaldı ki bebekelre yazık bence
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Canim az bise islat bir parçayı ucuna sur. Ama etkisi gectikce surmen lazim mesela bir surdun bitmiyor. Cunku ben ilk oyle yaptim aci aci dedi emdi etkisi gecicince geri istedi bu sefer her istediginde tekrsr tekrsr surdum. Zaten ıslanınca  hemen suruluyor canim zor degil yani. Rabbim kolaylik versin tez zamanda kesersin insaAllah 
(842 puan) tarafından
Emerek uyuduğu için uyucagi zamn istiyor.ama artık canm açıyor 22 haftalık hamileyim
(7,483 puan) tarafından
Ilk zamanlae biraz zor olur benim kizimda emerek uyuyordu ama alisacak mecbur canim. Sende baya haftan olmus zor yani.
(842 puan) tarafından
Ewet canim çok acıyor.ee bebek doğana kadar biraz dinlensin istiyorum

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 289 göst.
2 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ankakus_1 (506 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,304 puan) tarafından soruldu