Kız kardesim sacma sapan triplerle kendi kendine küstü. Durum su. Kardesim kimseye haber vermeden sevgilisinin ismini bilegine dovme yaptırmış dün. Annem cok karsı dövmeye. Hep derdi yaptıracaksanız evkenince yaptırın diye. Ben ana sozudur diyip cignemedim hiç yaptırmadım evlensemde. Aksam üstü saat 8 gibi bana mesaj atmış kardesim fotosunu. Hemen aradım. Kızarak bir trpki degil ama annem cok kızacak dedim. Neyse saat 10 gibi annem görmüş. Beni aradı. Kafın aglıyor. Bende anneme aglasan da kendşni üzsende eskiye donmeyecek evet benim cocuklarda yaptırsa kızarım, dovmeye karsı degilim ama sevgili, koca ismi yazdırmaya karsıyım pişmanlık olmaması için dedim anneme. Üzme kendini artık napalım en kötü gider üstüne baska desenle kapattırır dedim. Acısını o cekecek filan dedim. Amacım da annemin daha fazla gürleyip kardesimin ustune gitmemesi. Ortalıgı sakinlestirmeye calıstım. Annemde o arada bana, tesekkur ederim kızım yaptırma dedim yaptırmadın, su meslegi sec dedim sectin evladım sensin benim pazartesi günü gidip bunu evşatlıktan cıkaracagım tek evladım sensin dedi. Kardesimde sadece bu arada annemin laflarını duyuyor. Aradan bagırdı senin ablalıgını da gördük neden beni savunmuyorsun dedi.her yerden engellemiş. Sadece arama acık. Arasam mı aramasam mı bilmiyorum. Ne dediğimi dumadan yargıladı. Bir taraftan da sadece kardesim diyr haksızda olsa zavunmamı bekliyemez. Bence de yaptıgı hata. Kusurabakmayın uzun oldu. Sizce ne yapayım