0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Ilk  çocuğumu doğum ettikten sonra 1 aylıkken kaybettim acısı gerçekten çok zor ama allahıma şükürler olsun 1 tane daha oldu şimdi oğlum 1 yaşında fakat arada bir içim çok sıkılıyor mezarına gitmek istiyorum fakat mezarı eşimin köyünde çünkü ben ilk oğlum da 2 sene boyunca köyde kaynanamin yanında kaldım sonra evi ayırdık şuan istanbuldayiz benden sonra kaynanamlarda evi istanbula tasilar ama ben hayatımda ilk defa öyle ev taşıma görüyorum yedikleri içtikleri bile evde öylece duruyor bırakıp gelmişler ev ev değil yemin ederim ahir bile daha temizdir o kadar berbat kokudan eve girilmiyormus geçen kaynanama dedim ki anne git evi temizle ben çocuğumla oraya gelirsem çocuğum hastalık kapar sen temizle ben gelicem çocuğumun mezarlığında ziyaret edicem özledim dedim kaynanam diyor ki eee napim banane o ev yikilsin hiç te umrumda değil çok istiyorsan sen temizle diyor bana bende dedim ki o evi o hale ben koymadım ben niye temizliyorum dedim napicagimi hiç bilmiyorum çok bunaldım sıkıldım

3 Cevaplar

+1 oy
(7,796 puan) tarafından
Ama kaynanan haklı. Bırakmış gelmiş İstanbul'a sen gideceksin diye neden gidip temizlesin ki? 
(65 puan) tarafından
Onların pisliğini niye ben temizliyorum ben kimsenin pisliğini temizlemeye mecbur değilim
(65 puan) tarafından
Ayrıca bütün eşyaları mahvolmus eve su basmış ve kapıyı da kapatmadan gelmiş gerizekali kerhane gibi giren çıkan belli değil
(7,796 puan) tarafından
Tabi ki mecbur değilsin ama sen dediğimi anlamadın sanırım. Kadın bırakmış evini İstanbul'a gelmiş sen gideceksin diye uğramadığı evine gidip temizlik mi yapacak? Gitmek isteyen ya gidip kendi temizlemeli ya da baska yerde kalmalı.  Sen eksik anlatmadın ben doğru anladım dimi kaynanan köyden İstanbul'a taşındı....
(1,336 puan) tarafından
Mecbur degilsen oraya gitmezsin olur biter gider baska yerde kalırsın
-Reklam-
0 oy
(453 puan) tarafından
Kaynanana git evi temizle demek !!! 

Büyük cesaret nie oyle dedin ki o bırakmış gelmiş bi daha da görmek dönmek istemiyor napcan kalsın öyle sende gitmek istiyorsan yavrularını gor gel uzak geri donemiyorsan merkezde bi otelde kal 1 günden nolcak akraban yoksa die diyorum 

Bende 2 evlat kaybettim dogum esnasında ikizler di

Uzun zamandır bende gitmiyorum yüreğim kaldırmıyor o mezar taşını görmeye gecen bayram gittim sadece kardesledini götürdüm tanıştırdım benim bebeklerimin2mezari yakın 1 saat sürmez gitmek istesem sende gör gel çok ozlediysen laf ettirme kimseye 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 566 göst.
0 oy
15 cevap 290 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.
0 oy
8 cevap 208 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,829 soru

12,321,615 cevap

38,974 kullanıcı

Kategoriler

...