0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Selamün aleyküm hanımlar

Oğlum 26 aylık şuan dış döneminde ve her zaman dışı çıkacağında yemegi ağzında tutma huyu çıkıyor. Zaten çorbadan başka bir şey yemiyordu şimdi onuda yemiyor. Çikolata vs gayet yer canı istediğini yer. 

Doktora yemek yemiyor diye birkaç kez götürdüm kilosu yeterli olduğu için birşey de veremeyiz dedi zayıf değil dedi. 

Ağzında tutuyor birşey yemiyor ay napicam bilmiyorum perişan oldum abur cubur vs vermiyorum birkaç saat aç kalıyor yemeği getiriyorym yok aynı

1 cevap

0 oy
tarafından
Cnm bizde bu donemlerdeyiz ama oglum Allaha sukur yiyor yemezsede ben seftaliyi muzu rondidan gecirip icine bal bebek puskiviti koyuyorum onu yiyor
tarafından
Benimki 11kilo bişey yemez oda öyle koşar ancak yeridne durmaz. Çok şükür uykusu anlaması konuşması vs bunlarda sıkıntı yok fakat tek sorun yemek. İkinciye hamileyim beş aylık İnşallah oda öyle olmaz diye dua ediyorum
tarafından
Bende 6 aylik hamileyim cnm ;)) benim oglum 13 kilo doktor az diyor ama
tarafından
Benimkine de normal dedi yemiyo dedim ama kilo alımı normal diyo
tarafından
Cocuktan cocuga  degisiyor olabilir bitanem benimkisinin birde boyu uzun boyuna gore az kilosu
tarafından
Aynen çocuktan çocuğa değişiyor benimki 84 cm 11 kiloydu son kontrolde
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
17 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina gozde (2,671 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.

410,272 soru

12,338,001 cevap

39,472 kullanıcı

Kategoriler

...